ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Γιατρός στη Μύκονο έκανε κόλαση τη ζωή της, 20 χρόνια νεότερης, πρώην του

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου η ανάμειξη γνωστού γιατρού του νησιού σε υπόθεση...
εξύβρισης 35χρονης γυναίκας.

Ενας 55χρονος γιατρός στη Μύκονο, φέρεται να μην μπόρεσε να σηκώσει το βάρος του χωρισμού του με την 35χρονη –κατά 20 χρόνια μικρότερή του- πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μετά τη διακοπή της σχέσης τους άρχισε να της στέλνει μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο.

Θορυβημένη η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. και του έκανε μήνυση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε τελικά δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, δυσφήμηση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου και παραγγέλθηκε η διενέργεια προανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας διενεργήθηκε ενδελεχής αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης.

Αποτέλεσμα της έρευνας ήταν η ταυτοποίηση του 55χρονου ως αποστολέα των επίμαχων μηνυμάτων. Το πρωί της περασμένης Τετάρτης αστυνομικοί της Δίωξης πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία και στο ιατρείο του 55χρονου, παρουσία Εισαγγελέα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Κατά την επιτόπια έρευνα ο 55χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς τα επίμαχα μηνύματα και αποδέχθηκε τις πράξεις του.

Το κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί, μετά την ολοκλήρωσή της, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: