ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/8

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής έχει... κέφια και συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων σου.

Ερωτικά
Ο Άρης εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σου προσφέρει «στο πιάτο» μια λιγότερο «περιπετειώδη» επιλογή στην οποία τελικά ίσως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου αλλά αυτήν την φορά φαίνεται πως είναι... για καλό, αφού ο Δίας στηρίζει κάθε επενδυτικό εγχείρημα σου. Τα σχέδια σου μπορεί να προχωρήσουν και οι προοπτικές σου να ευοδωθούν, γι' αυτό μην διστάσεις να πάρεις και μερικές πρωτοβουλίες που σε πρώτη φάση δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει... ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής σε βοηθά όχι μόνον να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με το σπίτι και τα οικονομικά σου αλλά και να διακριθείς μέσα από διαμεσολαβήσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα καρπούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δίνοντας σου μια επιπλέον δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να διαλέξεις αυτόν ή αυτήν που πραγματικά σου ταιριάζει κι είναι προτιμότερο να μείνεις στο... παιχνίδι, χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να ανησυχήσεις από κάποια εξέλιξη αλλά... μέχρι εκεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι... έγινε πολύ κακό για το τίποτα! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς σου, αφού σε αυτήν την φάση θα συναντήσεις πολλά ευήκοα ώτα.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν το κλίμα γύρω σου θυμίζει... πανηγύρι, εσύ δεν πρέπει να... ξεγελαστείς και να ξανοιχτείς συναισθηματικά, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που είτε θα σε παρεξηγήσουν, είτε θα σε εκμεταλλευτούν. Κάνε υπομονή για ένα μήνα ακόμη.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, ο Ερμής και ο Δίας φαίνεται πως... δουλεύουν για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία η οποία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε πάει σε... άλλο επίπεδο!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου κάποιες πρακτικές πλευρές της σχέσης σας, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην... προετοιμασία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου αλλά και να συναντηθείς με πρόσωπα που μπορεί να συμβάλλουν θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα είτε πρόκειται για τον καλλωπισμό σου, είτε για την διατροφή σου.

Ερωτικά
Ουσιαστικά μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει μια φυσιολογική ροή στις σχέσεις σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου αλλά και στην αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών ή παραμέτρων γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα με οικονομικές προεκτάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε όμως να μην χάνεις τον χρόνο σου με ανούσιες υποθέσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε βοηθά να δικτυωθείς ακόμη περισσότερο κρατώντας μια... πόρτα ανοικτή για τον χειμώνα! Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της υπόθεσης είναι ότι θα πρέπει να αποδείξεις εμπράκτως το ενδιαφέρον σου, διακινδυνεύοντας να εκτεθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδια σου, οπότε μην διστάσεις να... ξανοιχτείς όταν έρθει η στιγμή. Γενικά οι συνθήκες ευνοούν την διάδοση των ιδεών σου και την δημοσιοποίηση ενός έργου για το οποίο νιώθεις υπερήφανος/η. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ικανή να ανοίξει τους οικονομικούς ορίζοντες σου, αρκεί να είσαι λιγότερο... δύσπιστος/η!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η φαίνεται να προέχει μια γνωριμία η οποία μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη, ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε ώστε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις ή ακόμη και σε μια προσωρινή ταλαιπωρία αλλά το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον σε αυτήν την φάση το... σύμπαν σε στηρίζει! Έτσι όχι μόνον δεν πρέπει να ανησυχείς για την συνέχεια αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας βέβαιος/α ότι οι κόποι σου θα αμειφθούν στο πολλαπλάσιο!

Ερωτικά
Η διάθεση σου αλλάζει με... κινηματογραφική ταχύτητα, κάτι που σε κάνει ανοικτό/η σε μια περιπέτεια αλλά δυσκολεύει την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να αποφύγεις υπερβολές, που μπορεί να σε εκθέσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου σε φέρνουν σε πλεονεκτική θέση κι ίσως πρέπει να πολλαπλασιάσεις τις προσπάθειες σου για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την θέση σου και να επιβεβαιώσεις το κύρος σου. Επιπλέον, ο Ερμής σε βοηθά να πετύχεις μια συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά και τελικά το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι μια... μικρή αδιαθεσία!

Ερωτικά
Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι κάτι που... ποτέ δεν σε άφηνε αδιάφορο/η και τώρα φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να βρεις «τον άνθρωπο σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» κοινωνική εκδήλωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα στο... σωρό θα βρεις σίγουρα και πρόσωπα που αξίζουν το ενδιαφέρον σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

Ερωτικά
Ο Άρης σε δυσκολεύει στο να... σταθεροποιηθείς και με δεδομένο το ότι η Αφροδίτη είναι ακόμη ανάδρομη, μην βιαστείς να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση αλλά άφησε τον χρόνο να κυλήσει. Αργά ή γρήγορα θα βρεις αυτό που ζητάς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου... επισυνάπτοντας και μια σημαντική πρόταση ή συμφωνία που θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια σε ένα ζήτημα που μέχρι χθες έδειχνε «ακανθώδες». Επιπλέον, η Αφροδίτη αναμένεται να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, κάνοντας σε να νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξος/η για την συνέχεια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου... λείψουν αλλά φαίνεται ότι στο σύνολο τους μοιάζουν με προτάσεις συνεργασίας, κάτι που σίγουρα δεν σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορείς να συζητήσεις... άφοβα με τον/την σύντροφο σου ένα ανάλογο θέμα.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: