ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 27/8

Τύχη, ευκολίες και πολλές υποσχέσεις

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία, από την άλλη πλευρά όμως ο Δίας θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό!

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν σου επιτρέπει να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις σχετικά με μια υπόθεση που παραμένει «θολή». Και η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείς να αποφασίσεις, αφού σύντομα ο χρόνος θα... δείξει!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ενδέχεται να σε χαροποιήσει με την πρόοδο του επιπλέον όμως ο Δίας δείχνει πρόθυμος να φανεί γενναιόδωρος και με σένα, συμβάλλοντας σε ένα σημαντικό επενδυτικό όφελος. Πέρα από όλα αυτά όμως μπορεί απλά να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, γεμίζοντας τις μπαταρίες σου για το ενδιαφέρον φθινόπωρο που έρχεται.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που αγγίζει τα όρια της τελειότητας αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου. Καλές είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές αλλά ξέρεις καλά ότι για να κτιστεί μια σοβαρή σχέση θέλει χρόνο και κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Δίας στηρίζει τις πιο σημαντικές από τις επιδιώξεις σου και σίγουρα δεν θα έπρεπε να χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Έχεις το «πράσινο φως» τόσο για θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όσο και για μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά την υποστήριξη που σου παρέχει ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η οι πιθανότητες σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη αποκτώντας οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση ξεκινώντας από εκείνα που αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου. Ακόμη, ο Δίας ευνοεί ένα ταξίδι αλλά και την έναρξη ενός κύκλου σπουδών, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε ένα ευτυχές γεγονός στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Ύστερα από μια μάλλον ανήσυχη ημέρα τα πράγματα ισορροπούν σταδιακά, ίσως μάλιστα λάβεις ένα δώρο έναντι συγνώμης! Το πολύ πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς ψύχραιμα για το μέλλον της σχέσης σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Δίας μπορεί να βελτιώσει άμεσα τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα που μπορεί να «ακυρώσουν» την τύχη σου. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθά να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα σε σχέση με τις πραγματικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά στα κατάλληλα πρόσωπα. Ζήσε λοιπόν την «καταλυτική» σου σχέση, χωρίς όμως περαιτέρω προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης κι ένα από τα βασικά της συμπτώματα είναι η άρνησή σου να υπόκεισαι σε περιορισμούς, που μέχρι πριν λίγο καιρό μπορεί να σου φαίνονταν «φυσιολογικοί», κάτι που μπορεί να συμβάλλει σε μια μίνι κρίση με πρόσωπα που είχαν καλομάθει στην «υπακοή» σου. Εσύ όμως οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά, αφού τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Ερωτικά
Αν αναρωτηθείς «μα που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί (ή όλες αυτές) τόσο καιρό» να ξέρεις ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Δίας μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Παράλληλα, διευκολύνει κάθε πρωτοβουλία σου σχετική με την υγεία ή την διατροφή σου, χωρίς να αποκλείεται όμως να «βγάλει» στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει κάποιες... άλλες προθέσεις απέναντι σου αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό, που απλά θα εμπλουτίσει την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι καλές δημόσιες σχέσεις σου φαίνεται να είναι το «κλειδί» για μια σημαντική επιτυχία Κατ' αρχήν, η ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, ο Δίας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ικανά να σε βοηθήσουν όχι μόνον άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη «ανακατεύει την τράπουλα» των σχέσεών σου αλλά για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις εσύ αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Περίμενε λοιπόν στο... ακουστικό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις εύκολα και άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους. Ωστόσο ο Δίας, ο οποίος είναι και ο βασικός «χορηγός» της τύχης σου, δεν αρκεί για να ολοκληρώσεις το έργο σου, ιδιαίτερα αν επαναπαυτείς στις δάφνες σου και στην βολή σου. Αν θέλεις λοιπόν να αμειφθείς πλουσιοπάροχα, δούλεψε περισσότερο και μην μένεις στις εντυπώσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε είναι βέβαιο ότι μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Συνήθως οι εύκολες λύσεις του Δία δεν σε συγκινούν, αντίθετα σε εκνευρίζουν όταν παρακάμπτουν την ιεραρχία ή αντίκεινται στις βασικές αρχές σου. Κι επειδή σήμερα είναι πολύ πιθανό να κληθείς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις, που μάλιστα δεν έχουν γιατρειά, δες μήπως μπορείς να διασφαλίσεις τα αναγκαία, βάζοντας και τους δικούς σου όρους.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας συνδέει κάτι από το παρελθόν αλλά ακόμη κι αν αποδεχθείς την «πρόσκληση» να ξέρεις ότι πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Δίας σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές, καλό είναι όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση αν πρώτα δεν λάβεις στο χέρι τα αναμενόμενα! Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις ενέργειες που στοχεύουν κυρίως στον εντυπωσιασμό των άλλων και βέβαια μην ξεχνάς πως ό, τι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το χάνεις.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Κι εδώ είναι που ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις την σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις και να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, χωρίς να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Γενικά, ο Δίας σε στηρίζει μέσω των άλλων, που στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως έχουν σημασία τα ανταλλάγματα που θα σου ζητηθούν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα «κρούση», που αξίζει πραγματικά την προσοχή σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν σημαντικές «αναταράξεις», αφού το παλαιό καθεστώς δεν ισχύει πια!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: