ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 2/8

Δράσεις και αντιδράσεις
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε θέλει αγωνιστικό και sportive, ακόμη κι αν είσαι στην παραλία, ενώ ο Ουρανός σου ζητά να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όμως, η διάθεσή σου να αλλάξεις τα κακώς κείμενα μπορεί να αποβεί γόνιμη μόνον αν έχεις αποφασίσει να «ξεσκαρτάρεις» πραγματικά όσα σε βαραίνουν, διαφορετικά θα πρόκειται για μια προσωρινή εκτόνωση.
Ερωτικά
Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το περισσότερο σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πολλά και πολλοί θα αποπειραθούν να σου χαλάσουν την ησυχία, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι σου, είτε οπουδήποτε αλλού. Αλλά αν κάποιοι το έχουν εύκολο να αλλάζουν στόχους και προγράμματα, μάλλον υπολογίζουν χωρίς τον «ξενοδόχο». Απλά σε αυτήν την φάση μην χάσεις χρόνο προσπαθώντας να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα. Για τον Άρη, το θέμα είναι απλό: Ή εσύ ή αυτοί!
Ερωτικά
Να θυμάσαι ότι αυτήν την περίοδο ελκύεις το πρόβλημα, κατ' επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «προπονηθείς», επιλύοντας θέματα σε μια άλλη... σχέση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης είναι σαφής: Ακόμη κι αν δεν θέλεις κανενός είδους «περιπέτειες», αυτές θα έρθουν να σε συναντήσουν! Και από το να βρεθείς σε θέση αμυνόμενου/ης, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να ανταποκριθείς στις όποιες προκλήσεις, με κέρδος την γνωριμία σου με πρόσωπα που διαπνέονται όντως από ένα πνεύμα ελευθερίας κι έχουν ανοικτό μυαλό.
Ερωτικά
Ο Ερμής σε βάζει σε νέους πειρασμούς, την ίδια στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη επιμένει να σε φέρνει κοντά σε μια παλιά γνωριμία. Κι επειδή μπορείς να είσαι σε δύο «μέρη» ταυτόχρονα, όλα... γίνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ουρανός μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με ένα απρόσμενο κέρδος ή δώρο. Παράλληλα όμως η καθημερινότητά σου θα έχει πολλές εντάσεις και «σκαμπανεβάσματα», αφού ο Άρης δεν έχει κλείσει ακόμη τους λογαριασμούς του μαζί σου. Προσπάθησε, τουλάχιστον, να εκτονώσεις το ενεργειακό πλεόνασμά σου με δημιουργικό τρόπο.
Ερωτικά
Η επιθυμία σου να προστατεύεις σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που ποντάρουν πολλά σε αυτήν την «αδυναμία» σου. Βάλε έγκαιρα τα όριά σου γιατί αυτό που ζητάς είναι δύσκολο να το έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής σε θέλει το κέντρο του κόσμου, με την υποσημείωση όμως ότι θα πρέπει να συγκεράσεις ποικίλες διαθέσεις και απόψεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Κι από αυτήν την άποψη, ο ρόλος σου γίνεται πολύ πιο ουσιαστικός, αφού αν αποτύχεις στο έργο σου μπορεί να επικρατήσει το χάος! Το κλειδί πάντως είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας από όλες τις πλευρές.
Ερωτικά
Δύσκολοι καιροί για δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι μεγάλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ημέρα έχει έναν πολύ ανταγωνιστικό χαρακτήρα και το πρώτο που πρέπει να αποφασίσεις είναι το αν θα συμμετέχεις στις εκατέρωθεν διεκδικήσεις ή όχι. Αν επιλέξεις το πρώτο, να θυμάσαι ότι η επίκληση σου στο φιλότιμο μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από μια κόντρα. Ακόμη, ο Άρης θα ικανοποιηθεί σφόδρα, αν ασχοληθείς με τα σπορ.
Ερωτικά
Ο Ουρανός σε ωθεί να ενδώσεις σε μια «εξωτική» εμπειρία, που μπορεί να σου μείνει αξέχαστη, ακόμη κι αν δεν έχει συνέχεια. Κατά τα άλλα ο Άρης επιμένει να σε ταλαιπωρεί με τα θέματα των φίλων σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο άνεμος αλλαγής που πνέει, μπορεί να θίξει τις ισορροπίες σου και οτιδήποτε θεωρούσες ως δεδομένο. Ευκαιρία λοιπόν να κάνεις κι εσύ ένα βήμα μπροστά, υιοθετώντας αντιλήψεις ή έναν τρόπο ζωής που διακρίνονται για την καθαρότητα τους, πέρα από συμβιβασμούς και «βολέματα». Εξ άλλου, «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»...
Ερωτικά
Η εμφάνιση ενός προσώπου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, ξυπνώντας μέσα σου ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες που είχες βάλει στο περιθώριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Λίγο ο Άρης, λίγο ο Ουρανός, κάποιοι φαίνεται να «έχουν πάρει αέρα» και να νομίζουν ότι μπορούν να «εκπορθήσουν το κάστρο σου», έτσι εύκολα κι απλά. Από την πλευρά σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους αφήσεις πρώτα να εκτεθούν κι ύστερα να τους περιλάβεις αλλά κάτι τέτοιο θα έχει νόημα μόνον αν πρόκειται για πρόσωπα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς άνετα να «κάνεις το παιχνίδι σου». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να την προστατέψεις από έξωθεν απειλές. Πρόσεξε μόνον μην υπερβείς τα όρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο νικά πάντα ο... Τοξότης! Η ευφυΐα και το νικηφόρο πνεύμα σου είναι ευδιάκριτα, ακόμη κι αν από κάποιους θεωρηθούν απλά «εξυπνακίστικα» κόλπα. Παράλληλα, ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις αυτούς με τους οποίους μπορείς άνετα να συνυπάρξεις, από τους άλλους που θέλουν να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.
Ερωτικά
Η ζωή σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι σε διακοπές. Από εκεί και ύστερα, ξέρεις βέβαια ότι αυτές οι καλοκαιρινές γνωριμίες, σπάνια έχουν μια προοπτική σταθερότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πρωτοβουλίες είναι καλές και γόνιμες όταν λαμβάνονται στα πλαίσια μιας στρατηγικής και στοχεύουν κάπου συγκεκριμένα. Αυτό πιστεύεις αλλά άντε να πείσεις εκείνους που βλέπουν το πράγμα πολύ πιο χαλαρά! Ο Άρης σε φέρνει σε θέση μάχης και είναι δύσκολο να αποφύγεις τις αψιμαχίες, ειδικά αν διακυβεύονται οικονομικά συμφέροντα ή θίγεται το πρεστίζ σου.
Ερωτικά
Εκεί που όλοι νομίζουν ότι είσαι αυστηρά προσηλωμένος/η στα καθήκοντα σου, μπορείς να κάνεις την έκπληξη ή πιο σωστά μια επίδειξη ισχύος. Όταν θέλεις κάτι, ξέρεις πώς να το παίρνεις, έστω κι αν μετά το πετάξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό εξάπτει την φαντασία σου αλλά και την διάθεση σου να προκαλέσεις. Πρόσεξε όμως σε ποιους απευθύνεσαι, αφού δεν έχουν όλη την διάθεση να «παίξουν» με τον τρόπο που σου αρέσει γιατί μπορεί να προκύψουν «χοντρές» παρεξηγήσεις. Υλοποίησε λοιπόν τις επινοήσεις και τους πειραματισμούς σου αλλά με τους κατάλληλους ανθρώπους.
Ερωτικά
Οι συγκυρίες σε ευνοούν κι ίσως είναι σκόπιμο να διευρύνεις τον ορίζοντα των αναζητήσεών σου. Έτσι κι αλλιώς ο Ουρανός είναι πρόθυμος να σου προσφέρει αυτό που ζητάς αλλά όχι εκεί που νομίζεις πως θα το βρεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει άμεσο στόχο κάθε έντασης και κάθε παραξενιάς αλλά την ίδια στιγμή προάγει την υπερβατική σου λογική. Ας είσαι λοιπόν έτοιμος/η για όλα, οπλισμένος/η με μια μάλλον φιλοσοφημένη ή σουρεαλιστική διάθεση. Μακάρι να κλέψεις χρόνο και για τις όποιες καλλιτεχνικές σου ανησυχίες που κάτω από τέτοιες συγκυρίες μπορεί να απογειωθούν!
Ερωτικά
Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις -και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά μην περιμένεις και την ανάλογη συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την... άλλη πλευρά!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: