ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ξέχασαν το 3χρονο κοριτσάκι τους στο δρόμο, πηγαίνοντας διακοπές

Θα μπορούσε να έχει τίτλο «Μόνη στο δρόμο» (κατά το Μόνος στο σπίτι) η περιπέτεια μιας μικρούλας στη Γαλλία. Ζευγάρι Γάλλων γονιών που...
πήγαιναν στην Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά τους, ξέχασαν το τρίχρονο κοριτσάκι τους σε χώρο εστίασης, όταν έκαναν μια σύντομη στάση στη διάρκεια του ταξιδιού. Διήνυσαν πάνω από 150 χλμ προτού καταλάβουν πως το παιδί δεν ήταν μαζί τους.

Μάλιστα, συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο όταν άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, που είχε εντοπιστεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο όπου το είχαν ξεχάσει οι δικοί του, κοντά στο Λοριόλ της νότιας Γαλλίας.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι «πήγαινε στη θάλασσα», καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφότου είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», όπως έγινε επίσης γνωστό από τις Αρχές, που τώρα θα ακούσουν τι έχουν να πουν οι γονείς και θα αποφασίσουν «αν χρειάζεται να προχωρήσουν περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: