ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μπρούσκο - 3ος κύκλος: Δολοφονικές επιθέσεις, μυστηριώση πρόσωπα, συγκλονιστικές ανατροπές

Ο 3ος κύκλος του Μπρούσκο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις προσεχείς εβδομάδες από τον ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις του θα είναι πιο καθηλωτικές από ποτέ.
Πέρα όμως από τις δολοφονικές επιθέσεις, τα μυστηριώδη πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και τις συγκλονιστικές ανατροπές, θα παρακολουθήσουμε την αρχή ενός νέου, μεγάλου έρωτα, όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MYtv.

Από τον 1ο κύκλο η αγάπη του Σήφη προς τη Μελίνα δεν μπορεί να προσδιοριστεί ή να χαρακτηριστεί με λέξεις. 

Ο Σήφης φτάνει στα όριο για εκείνη ξεχνώντας πως είναι ικανός για όλα, μιας και είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του η οποία έχει καταφέρει να ξυπνήσει-τα πιο όμορφα και, παράλληλα, πιο άγριο συναισθήματα του. Όταν εκείνη τον παράτησε για να βρεθεί στην αγκαλιά του μεγαλύτερου ερωτά της, του Αχιλλέα, ο κόσμος του γκρεμίστηκε και ορκίστηκε να τη φέρει με οποιονδήποτε τρόπο ξανά κοντά του. 

Ωστόσο, τόσο ο χρόνος που περνά όσο και οι καταστάσεις τους -απομακρύνουν ερωτικά και συναισθηματικά. Ο Σήφης, μετά τον χωρισμό τους, δεν έχει καταφέρει να δει άλλη γυναίκα ερωτικά. Προσπάθησε να έρθει κοντά με την Αγγελική για χάρη της κόρης τους, της Στεφανίας, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε και πάλι μόνος. Πολλές φορές μελαγχολεί χωρίς να δείχνει κάτι σε κανέναν, αφού η περηφάνια του υπερκαλύπτει τις εσωτερικές ανάγκες του. Παρ' όλα αυτό, στα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου, στη ζωή του Σήφη μπήκε η Όλγα. Η οινολόγος βρήκε σε εκείνον τον άνθρωπο ο οποίος μπορεί να την προστατέψει από το μίσος και την εκδικητικότητα που νιώθει ο Διαμαντής για εκείνη.

Του ζητά βοήθεια και ο Σήφης της δίνει απλόχερα την ασφάλεια που επιθυμεί. Οι δυο τους κάθε μέρα που περνά έρχονται πιο κοντά, δίχως όμως κανείς τους να παραδέχεται πως υπάρχει ανάμεσα τους έλξη. Από τη μία, η Όλγα είναι βαθιά πληγωμένη μετά την απόρριψη του Ματθαίου και, από την άλλη, ο Σήφης προσπαθεί να έπα να προσδιορίσει τη ζωή του και να σταθεί στα πόδια του. Η Όλγα μπαίνει στην καθημερινότητα του Κρητικού ξεκινώντας να δουλεύει στην εταιρεία του, προσφέροντάς του παρηγοριά στην απώλεια της Αγγελικής, αλλά και βοηθώντας τον στην τεταμένη κατάσταση με τον Διαμαντή. Σήφης και Όλγα δένονται ολοένα και περισσότερο. 


Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ο Σήφης γοητεύεται όσο περνούν οι μέρες από τη δουλειά της και την εμφάνιση της, ενώ αδιαφορεί για τη σκληρή στάση που επιλέγει να κρατά η αδερφή του Αναστασία απέναντι της, μην μπορώντας ακόμη να ξεπεράσει πως κάποτε π γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον Ματθαίο. Ο Κρητικός θέτει ως όρο στην αδελφή του για να συνεχίσουν την οικογενειακή τους επιχείρηση τη θέση της Όλγας σε αυτή.

Οι μόνοι που έχουν αντιληφθεί πως μεταξύ τους υπάρχει, εκτός από αμοιβαία συμπάθεια και κατανόηση, κάτι περισσότερο και πιο δυνατό είναι ο Μηνάς και η Βασιλική, οι οποίοι μάλιστα δεν διστάζουν να το αναφέρουν με την πρώτη ευκαιρία και στους δύο. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο 3ος κύκλος του Μπρούσκο θα είναι στην ουσία η λύτρωση του Σήφη, μιας και μετά τη Μελίνα θα ερωτευτεί για πρώτη φορά από την αρχή μία γυναίκα η οποία μπορεί να σταθεί ατό πλευρό ίου, αφού είναι εξίσου δυναμική και ανεξάρτητη με εκείνον. 


Όμως, αυτή η σχέση θα απασχολήσει αρκετούς, μιας και, πέρα από τπ Μελίνα, που θα πρέπει για πρώτη φορά να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Σήφης κατάφερε να βάλει κάποια άλλη γυναίκα στην καρδιά του, και η Αναστασία θα αναγκαστεί να συμβιώνει καθημερινό με την άλλοτε αντίζηλο της, Η Μελίνα πολλές φορές ζητούσε από τον Σήφη να την ξεχάσει και να φτιάξει τη ζωή του με άλλη γυναίκα. Εντούτοις, τώρα, για πρώτη φορά, θα νιώσει όπως εκείνος πριν από μερικά χρόνιο, όταν την είδε στην αγκαλιά κάποιου άλλου.

Mytv

Δεν υπάρχουν σχόλια: