ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Η δίαιτα της παραλίας - Πώς θα χάσετε 4 κιλά σε 2 εβδομάδες

Αν θέλετε να βγείτε στην παραλία χωρίς να κρύβετε το σώμα σας με το παρεό ή με την πετσέτα κάντε τη δίαιτα που προτείνεται παρακάτω για να...
χάσετε έως και 4 κιλά σε 2 εβδομάδες και φροντίστε να κάνετε τις σωστές διατροφικές επιλογές στις διακοπές σας για να παραμείνετε στα κιλά σας.

Προτεινόμενο πρόγραμμα για απώλεια βάρους
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες. Αν έχετε κάποια πάθηση ή είστε ανήλικοι απευθυνθείτε σε ειδικό. Μπορείτε να το ακολουθήσετε μέχρι δύο εβδομάδες και όχι περισσότερο. Ελεύθερα μπορείτε να προσθέσετε ξίδι, λεμόνι και καρυκεύματα στα τρόφιμα. Μπορείτε, επίσης, να πιείτε καφέ ή τσάι ή άλλα αφεψήματα σκέτα αρκεί να περιοριστείτε σε ένα την ημέρα.

Για πρωινό
Μία ομελέτα με 2 ασπράδια αυγών με light τυρί 30 γραμμ. και φρούτα (4 για γυναίκες και 6 για άντρες). Αν επιλέξετε κεράσια: 30 για γυναίκες, 40 για άντρες.

Για δεκατιανό
Ένα γιαούρτι

Για μεσημεριανό
Ένα ψητό στήθος κοτόπουλου και μία μεγάλη σαλάτα εποχής, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο με ξίδι, ροδάκινα (3 για γυναίκες και 5 για άντρες)

Για απογευματινό
Ένα ποτήρι ημιαποβουτυρωμένο γάλα

Για δείπνο
Μία μερίδα ψητό ψάρι (όσο η μισή παλάμη του χεριού σας), 1 βαθύ πιάτο αγγουροσαλάτα με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο με ξίδι, μία μερίδα πεπόνι ή καρπούζι ή 20 κεράσια.

Τι να φάτε στην παραλία
Φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό για να μην αφυδατώσετε τον οργανισμό σας. Διαφορετικά μπορείτε να πιείτε κρύο πράσινο τσάι ή νερό με κομματάκια λεμονιού. Για σνακ προτιμήστε 3 κράκερ ή 2 κριτσίνια ή μία μπάρα δημητριακών, ή 2 φρούτα ή 1τόστ. Αν επιθυμήσετε ένα παγωτό προτιμήστε μία μπάλα σορμπέ ή γρανίτα, αν θέλετε γλυκό 1 κομματάκι μαύρη σοκολάτα ή 1 λουκουμάκι ή λίγο γλυκό του κουταλιού ή ένα «υποβρύχιο».

Το μυστικό

Από το να κάθεστε ώρες ολόκληρες στην ξαπλώστρα, ασκήστε το σώμα σας με ρακέτες ή beach volley ή κολυμπήστε. Έρευνα από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα έδειξε ότι η σωματική άσκηση προκαλεί τη δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων και επομένως σας κάνει, εκτός από πιο αδύνατους και πιο έξυπνους.

omorfamystika

Δεν υπάρχουν σχόλια: