ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η γυναίκα με το στήθος που ζυγίζει 40 λίβρες και άλλες 6 σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας.

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος αξιοπερίεργα. 
Φαινόμενα, κτίρια, ζώα, ανθρώπους. 
Ναι, καλά ακούσατε κι ανθρώπους.
Άτομα που πέρασαν όλη τους τη ζωή, αποδεχόμενοι τη διαφορετικότητα τους.
Κάποιοι μπορεί να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και κάποιοι άλλοι απλά να το παλεύουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το μέγεθος σε κάποιο σημείο του σώματος τους δεν είναι όπως έχουμε συνηθίσει.
Κι αν δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε, δείτε παρακάτω 7 ανθρώπους που σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, λένε πως το μέγεθος…μετράει!


1. Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα νύχια.

Η Chris Walton κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ των μακρύτερων νυχιών. Συγκεκριμένα, τα εντυπωσιακά της νύχια ξεπερνούν τα 6 μέτρα! Βέβαια, αυτό δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Περίπου 20 χρόνια παλεύει η Chris για να το πετύχει. Οι απορίες, όμως, που προκύπτουν είναι πολλές: Πως φτιάχνει τα μαλλιά της; 


Πως κάνει δουλειές στο σπίτι; Πως καταφέρνει να κάνει γενικά οτιδήποτε; 

Μόνο αυτή ξέρει!

2. Τα μακρύτερα νύχια ποδιών.
Αυτό το περίεργο κι άβολο ρεκόρ το κατέχει η Louise Hollis. Τα νύχια των ποδιών της έχουν μήκος περίπου 1 μέτρο! Η δε περιποίηση τους την απασχολεί 2 μέρες κάθε βδομάδα! Ευτυχώς η γυναίκα ζει στην Καλιφόρνια και βολεύεται με σαγιονάρες. Γιατί αν ζούσε πουθενά αλλού και χρειαζόταν να φορέσει κλειστό παπούτσι, δεν ξέρουμε πως θα το πετύχαινε.

3. Το μακρύτερο μουστάκι του κόσμου!

4 μέτρα μακρύ είναι το μουστάκι του Ram Singh Chauhan από την Ινδία. Κι ως γνήσιος άνδρας το καμαρώνει! Περίπου 32 χρόνια περίμενε για να φτάσει σε αυτό το μήκος . Πλέον, χρειάζεται 2 ώρες κάθε μέρα για να το περιποιηθεί. Η φήμη για το μουστάκι του τον έχει κάνει διάσημο στην Ινδία. Κι αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, όχι άδικα! Είναι πολύ εντυπωσιακό!

4. Το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο.

Η Mayra Hills κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου στήθους στον κόσμο. 18,6 κιλά ζυγίζει το εντυπωσιακό της στήθος. Και μπορεί να σκέφτεστε πως είναι άβολο και πως πονά η πλάτη της να το κουβαλά, εκείνη, όμως, το καμαρώνει!

5. Οι μεγαλύτεροι τρυπημένοι λοβοί αυτιών.


Αυτός είναι ο Kala Kawi από τη Χαβάη κι όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, έχει μεγάλη αγάπη για τα σκουλαρίκια. Τόση, που είναι ελάχιστα τα σημεία του κεφαλιού του που δεν υπάρχει και μια τρύπα. Η κορυφαίες, πάντως, βρίσκονται στους δύο λοβούς των αυτιών του. Ή μάλλον εκεί που παλιότερα υπήρχαν οι λοβοί, καθώς πλέον χάσκουν 2 τεράστιες τρύπες διαμέτρου 10 εκατοστών η κάθε μία!

6. Η μεγαλύτερη περιφέρεια.

Η Sarah Massey έχει πλούσιους γλουτούς. Περίπου 2 μέτρα μετράει η περιφέρεια της και το πληθωρικό κορίτσι σπάει τα ρεκόρ. Είναι εντυπωσιακή, δε συμφωνείτε;

7. Το μεγαλύτερο ανδρικό μόριο του κόσμου.

Αυτό το αγόρι ονομάζεται Jonah Falcon και είναι διάσημος για το π3ος του. 34 εκατοστά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και 20 εκατοστά σε χαλαρές στιγμές, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Σήμερα ο Jonah απολαμβάνει τη διασημότητα του δεχόμενος προσκλήσεις για εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά και σε ταινίες πορνό. Κάποτε, όμως, το μεγάλο μέγεθος του μορίου του, προκαλούσε περίεργες αντιδράσεις. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την αμηχανία στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όταν η φύλαξη πίστεψε πως κουβαλούσε βόμβα στο παντελόνι του!

Κάποιοι από τους παραπάνω ανθρώπους πάλευαν όλη τους τη ζωή για να σπάσουν ένα ρεκόρ. Κάποιοι άλλοι, πάλι, βρέθηκαν απλά προικισμένοι από τη φύση. 


Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα “χαρίσματα” τους είναι εντυπωσιακά. Δε συμφωνείτε;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: