ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

«Πέτα ψηλά αετέ»- 6 μήνες χωρίς τον Βαγγέλη Γιακουμάκη- Το μνημόσυνο

Μαντινάδες, σπαρακτικά λόγια και πάντα η επισήμανση «Δεν ξεχνώ». Έξι μήνες από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το μνημόσυνο, οι αναρτήσεις στο Facebook.

Ο θάνατος του 19χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη προκάλεσε θλίψη και οργή στο πανελλήνιο. Τα ερωτήματα για το τέλος του νεαρού Κρητικού είναι πολλά και ακόμα αναπάντητα. Ο θάνατος του δεν παύει να αγγίζει και να θλίβει ανθρώπους που δεν τον γνώρισαν ποτέ και έζησαν την ιστορία του μέσα από τα ΜΜΕ. Στο Facebook έχουν δημιουργηθεί ομάδες για τη μνήμη του, που καθημερινά τα μέλη τους κάνουν αναρτήσεις για εκείνον. Όπως και η αδελφή του, Ελένη.

Από την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχουν περάσει έξι μήνες με εξελίξεις που περιλαμβάνουν διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων και διώξεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.
Η υπόθεση του βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Ιωαννίνων και αναμένονται εξελίξεις.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τους 6 μήνες από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και αναρτήθηκαν σε ομάδα στο Facebook -στην οποία συμμετέχουν συγγενείς και φίλοι του- συνοδευόμενες με συγκινητικά λόγια, μαντινάδες, ενώ κοινοποίηση όλων αυτών έκανε και η αδελφή του στο προσωπικό της προφίλ.
 

«Σήμερα 03/08/2015 στις 11.00πμ. τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη του Βαγγέλη για τους 6 μήνες ..................Δεν σε ξεχνάμε............!!!!!!!!!!!!
Πέτα ψηλά βρε αητέ...
Μην ξανακλάψεις πια ποτέ...!
Πάλι με χρόνια με καιρούς, ξαναγεννιόμαστε... μ'ακούς?????
Αητέ μου να μ'ακούς.... Να μ'ακούς....!!!!!!!»





Είχε προηγηθεί μία σπαρακτική ανάρτηση με συγκινητικά λόγια:


Δεν υπάρχουν σχόλια: