ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τρίκαλα: Επί έξι χρόνια βίαζε ανήλικες συγγενείς του και τις φίλες τους

Για έξι χρόνια έκανε κόλαση τη ζωή κοριτσιών πάνω στα οποία έβγαζε τις αρρωστημένες ορέξεις του. Η φρίκη σταμάτησε όταν...
μία εξάχρονη αποκάλυψε στους γονείς της όσα εφιαλτικά βίωνε στα χέρια του Αλβανού παιδεραστή.

Εις βάρος του «δράκου» εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Τρικάλων. Η υπόθεση είναι σοκαριστική, δεδομένου ότι από το 2007 έως και το 2013 ο αδίστακτος αλλοδαπός κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες συγγενείς του και τις μικρές φίλες τους. Οταν έγιναν οι πρώτες αποκαλύψεις, εκείνος εξαφανίστηκε από προσώπου γης, τον Φεβρουάριο του 2014.

Ολα άρχισαν το καλοκαίρι του 2013, όταν μια εξάχρονη (συγγενής του) αποκάλυψε ότι ο Αλβανός την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί «πάγωσαν» κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, καθώς αποκαλύφθηκε πως η εξάχρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του. Το 2009 είχε επιχειρήσει να βιάσει μια 14χρονη (επίσης παιδί συγγενή του). Το πέτυχε τέσσερα χρόνια αργότερα, ενώ μία άλλη συγγενής του, 13 ετών, κατέθεσε ότι τη βίαζε κατ' επανάληψη από το 2008 ως το 2012.

Θύμα του δράστη
Ολα αυτά έκαναν μια μητέρα να ανησυχήσει μήπως θύμα του δράστη είχε πέσει και η δική της κόρη, που σήμερα είναι 14 ετών. Ετσι αποφάσισε να μιλήσει μαζί της και τελικά έμαθε ότι ο «δράκος» ασελγούσε εις βάρος της από την ηλικία των 7 ετών!

Οι αποκαλύψεις διαδέχονταν η μία την άλλη προκαλώντας σοκ. Σε μια προσπάθεια να απομονώσει μία από τις ανήλικες, της πρόσφερε 20 ευρώ, αλλά δεν το κατάφερε, με αποτέλεσμα να την απειλήσει λέγοντας: «Θα το μετανιώσεις». Ενα από τα κοριτσάκια, που εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για «κνησμό στα γεννητικά όργανα», αποκάλυψε στους γιατρούς ότι δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα ο Αλβανός ασελγούσε πάνω της προσφέροντάς της τρία ή τέσσερα ευρώ και καθησυχάζοντάς την ότι αυτό που έκαναν ήταν «φυσιολογικό».

Για τη σύλληψη του Αλβανού έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Τρικάλων, στο οποίο υπέβαλε τη δικογραφία η εισαγγελέας Τρικάλων, του άσκησε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, και ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: