ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΘΡΗΝΟΣ για τον Αντώνη Ρέμο!

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Ο θάνατος τον τσάκισε. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης έχασε τα λόγια του. Δεν το περίμενε αν και ήξερε ότι...

η μάχη ήταν πάρα πολύ σκληρή. Και αποδείχτηκε και άνιση. 

Ο Αντώνης κατέρρευσε! Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του κι έκανε πολλή ώρα να συνέλθει από το σοκ. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν σίγουρος ότι το φιλαράκι του θα έβγαινε νικητής από αυτήν τη σκληρή δοκιμασία. Όμως η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.

Ο Δημήτρης Μόρας δεν άντεξε από τη μεγάλη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο (ήταν αδελφός του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα). Ο Ρέμος συντετριμμένος από την απώλεια θέλησε να αποχαιρετίσει τον καλό του φίλο μέσω ενός μηνύματος στο Facebook, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στον αδελφό του 35χρονου Βαγγέλη. “Πάλεψες σαν παλικάρι σε μια μάχη άνιση. Καλό ταξίδι Δημήτρη μου…», έγραψε χαρακτηριστικά. 


Ο τραγουδιστής από την αρχή είχε σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη, τον επισκέφθηκε και στο νοσοκομείο στην Αυστραλία όπου νοσηλευόταν, ήλπιζε και προσευχόταν να γίνει το φιλαράκι του καλά. “Ο Αντώνης είναι ράκος, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα νέο παιδί έφυγε έτσι άδικα”, αναφέρει στενός συνεργάτης του.

Δίπλα του από την αρχή

Η σχέση των δύο αντρών ήταν ιδιαίτερη, κάτι που απέδειξαν και οι επισκέψεις του Αντώνη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Δημήτρης. Ο άτυχος άντρας είχε βρεθεί στην Αυστραλία για διακοπές όταν δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τη λευχαιμία. Ο Ρέμος ήταν από τους πρώτους που τον συνάντησαν εκεί, αφού η κατάστασή του δεν του επέτρεπε να έρθει στην Ελλάδα. 


Παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, λόγω των συναυλιών του στη χώρα των καγκουρό, ο τραγουδιστής, όπως είχε αποκαλύψει πριν από ενάμισι περίπου χρόνο το “YES!”, επισκέφθηκε αρκετές φορές τον Δημήτρη το νοσοκομείο Alfred της Μελβούρνης δίνοντας κουράγιο στον φίλο του. Από τότε, φρόντιζε να ενημερώνεται συχνά για την πορεία της υγείας του και δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Το άσχημο μαντάτο τον τσάκισε και κάθε φορά που κοιτάζει τη φανέλα του Βαγγέλη με τον αριθμό 18, την οποία του χάρισε ο Δημήτρης ως ένδειξη συμπαράστασης, ξεσπά σε δάκρυα.

press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: