ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ξαφνικός εφιάλτης για την Ελένη – «Μου έφαγε όλα μου τα λεφτά»

Κάθε χρόνο κάτι τυχαίνει στις εξορμήσεις της με το σκάφος…
Έτσι και φέτος δεν μπορούσε να μη συνεχίσει την παράδοση.


Περίμενε πώς και πώς να ηρεμήσει και να απολαύσει κάθε στιγμή των καλοκαιρινών διακοπών της.

Ο χειμώνας της ήταν δύσκολος με πολύ τρέξιμο και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της και ήλπιζε ότι θα την… αποζημίωναν τα παιδιά της και οι βόλτες με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο στα καταγάλανα νερά των ελληνικών νησιών. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις η Ελένη Μενεγάκη και ο άντρας τη ζωής της δεν έμειναν κλεισμένοι στα Άχλα, αλλά οι εκδρομές τους στα νησιά ήταν συχνές. Η αρχή έγινε με τις Σποράδες και συγκεκριμένα τη Σκιάθο, ακολούθησαν οι Κυκλάδες, ενώ η… χάρη τους έφτασε μέχρι τα Δωδεκάνησα. Μόνο που αυτή τη φορά το χαμόγελο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης έσβησε. Έπαθε σοκ κι έκανε αρκετή ώρα για να συνέλθει. Δεν περίμενε ότι η ίδια θα γινόταν στόχος.

Οι βόλτες της Ελένης με το σκάφος είναι όμως πάντα επεισοδιακές. Ποιος δεν θυμάται για παράδειγμα πέρυσι τον σοβαρό τραυματισμό της πηγαίνοντας για την Τζια που την οδήγησε στο ιατρικό κέντρο του νησιού όπου της τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι; Και φέτος η Ελένη και ο Μάκης είπαν να μην πάνε κόντρα στην… παράδοση.

Το νησί που τη μάγεψε
Το ζευγάρι αποφάσισε να μην επισκεφτεί κοντινά νησιά, αλλά να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Αφού πέρασαν την Πάτμο και τη Λέρο, αποφάσισαν να μείνουν για λίγο στην Κάλυμνο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη και ο Μάκης επισκέπτονταν το νησί, το οποίο είχε μαγέψει την παρουσιάστρια όταν το είδε πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια. Το γραφικό τοπίο και οι αρκετές απομονωμένες παραλίες την είχαν ενθουσιάσει κι έτσι “στρατοπέδευσαν” εκεί. Απόλαυσαν το μπάνιο τους για αρκετή ώρα κι επειδή είχε φτάσει το μεσημέρι, αποφάσισαν να μείνουν για φαγητό και μετά να έπαιρναν το δρόμο του γυρισμού.

Η παρουσία της Ελένης, βέβαια, δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη και η υποδοχή της στο νησί όπου πήγε για το μεσημεριανό φαγητό της ήταν πολύ θερμή. Η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος ενθουσιάστηκαν, αλλά το χαμόγελό τους δεν κράτησε πολύ. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής από άγνωστο που -αν και μεσημέρι- δεν δίστασε να μπει στο σκάφος χωρίς να γίνει αντιληπτός και να τους “γδύσει”. Μάλιστα φημολογείται ότι είχε και συνεργάτη που δεν είχε μπει στο σκάφος αλλά ήταν έξω και παρακολουθούσε αν ερχόταν κάποιος προς το μέρος τους.

Μονολογούσε
Η Ελένη και ο Μάκης δεν είχαν οπτική επαφή με το ταχύπλοο και όταν κάποιος το αναγνώρισε και κατάλαβε ότι αυτοί δεν ήταν οι ιδιοκτήτες, αλλά άγνωστοι “ποντικοί” ήταν πλέον αργά. Πήγε γρήγορα για να ειδοποιήσει για την… εισβολή και όταν η Ελένη άκουσε τα άσχημα νέα έπαθε σοκ. Έτρεξε με τον Μάκη αλλά πλέον ήταν αργά, αφού είχαν γίνει καπνός. Και μπαίνοντας στο σκάφος πάγωσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δράστες πήραν τα χρήματα αλλά και όλες τις κάρτες της παρουσιάστριας αφήνοντάς την τελείως άφραγκη! Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έμεινε “παγωμένη” για αρκετή ώρα μέσα στο σκάφος προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. “Με ρήμαξε. Μου τα πήρε όλα”, μονολογούσε. Η Ελένη έκανε αρκετή ώρα να συνέλθει, ενώ τόσο ο Μάκης όσο και οι λίγοι κάτοικοι που είχαν μαζευτεί της έλεγαν να καταγγείλει στην αστυνομία το περιστατικό. Όμως ήταν σαν να μην τους άκουγε καθόλου, μόνο κοιτούσε το σημείο όπου είχε την τσάντα της. Έπειτα από ώρα όταν άρχιζε να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί πήρε τηλέφωνο για να ακυρωθούν οι κάρτες της. Όμως καταγγελία για την κλοπή δεν έκανε.

Παρά την αντίθετη γνώμη του συντρόφου της, αποφάσισε να μη φτάσει μέχρι την αστυνομία. Το μόνο που ήθελε ήταν να τα ξεχάσει γρήγορα όλα και να ετοιμαστούν για το ταξίδι της επιστροφής στα Άχλα. Ο Μάκης σεβάστηκε την επιθυμία της και ξεκίνησαν για τον γυρισμό στην Άνδρο. Σε όλη τη διαδρομή η Ελένη ήταν αμίλητη. Ξέσπασε μόνο όταν έφτασαν στα Άχλα βάζοντας τα κλάματα. Δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι είχε γίνει στόχος ληστών κι έκανε πολλή ώρα για να ηρεμήσει.


ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
newsking

Δεν υπάρχουν σχόλια: