ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ | ΔΕΙΤΕ τι είπε ΜΕΣΑ απο την φυλακή η ΦΟΝΙΣΑ χήρα...

«Τον Θανάση τον αγαπούσα. Δεν τον σκότωσα εγώ!»
Μέσα από την φυλακή όπου βρίσκεται αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως...

θέλει να βγει για να είναι δίπλα στην 10χρονη κόρη της.

Στιγμές φρίκης διαδραματίζονται για την "διαβολική χήρα" της Αργολίδας, στις φυλακές Κορυδαλλού.΄Άλλοτε σαστισμένη και καταβεβλημένη κι άλλοτε σαν αγρίμι που θέλει να ξεφύγει απ' αυτό που ζει, περνάει τις ώρες μέσα στο κελί της.

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, οχτώ μήνες μετά το έγκλημα της 8ης Δεκεμβρίου 2014, υποστηρίζει πως «τον Θανάση τον αγαπούσα από μικρό κορίτσι. Δεν σκότωσα εγώ τον άντρα μου και δεν παραδέχτηκα ποτέ κάτι τέτοιο στην Αστυνομία. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να μείνω δυνατή για το παιδί μου. Θέλω να βγω από τη φυλακή για να είμαι δίπλα στην κόρη μου. Άφησαν ένα παιδί αβοήθητο».

Σε συνέντευξη που έδωσε μάλιστα στο Έθνος της Κυριακής, οι πληροφορίες ήταν ξεκαθάρες. Με δυσκολία στη φωνή, λέει και ξαναλέει πως δεν σκότωσε αυτή τον σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε, πως φτάνει σιγά σιγά σε απροχώρητο σημείο. Αρνείται να φάει, αδιαφορεί για όλα και το μόνο που υποστηρίζει με κραυγές σαν αγρίμι, είναι πως είναι αθώα, θύμα μιας σκευωρίας με στόχο να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός ένοχος.

Βέβαια, να τονίσουμε, πως σε μια τέτοια κατάσταση σχιζοφρένειας, αυτό που διαπιστώνουμε, είναι πως συχνά φάσκει και αντιφάσκει. Πάντως μετά το λιντσάρισμα και την οργή των συγγενών του θύματος, δείχνει να έχει παραιτηθεί επί της ουσίας κι αυτός είναι ο λόγος που προβαίνει πλέον σε τόσο ακραίες αντιδράσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια: