ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έτσι μπορούν να σας φάνε λεφτά με ένα απλό τηλεφώνημα...

Άγνωστοι τηλεφώνησαν στον 72χρονο πατέρα ότι ο γιος του είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο και...
ότι απαιτούνταν χρήματα για τη μεταφορά του στην Αθήνα

Μπροστά στον φόβο για τη ζωή του γιου του, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε σε άγνωστους απατεώνες που του τηλεφώνησαν για να τον ενημερώσουν δήθεν ότι το παιδί του είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ότι απαιτούνται άμεσα χρήματα για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας και να χειρουργηθεί επειγόντως!

Ο 72χρονος πατέρας από τη Λάρισα πανικοβλήθηκε ακούγοντας ότι ο γιος του πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και δεν υποψιάστηκε ότι ο άγνωστος που συστήθηκε ως γιατρός τον «ψάρευε» για να μάθει πού κατοικεί ο γιος του και μόνο τότε του είπε ότι εργάζεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας! Ούτε όταν ο συνομιλητής του τον ρώτησε πόσα χρήματα έχει στο σπίτι, φαντάστηκε πως ήταν απατεώνας!

Ο άγνωστος του είπε ότι στέλνει «σεκιουριτά» για να παραλάβει τα 13.000 ευρώ που ο ηλικιωμένος είπε ότι διέθετε και, λίγο αργότερα, του χτύπησε την πόρτα ένας άνδρας στον οποίο παρέδωσε τα χρήματα. Όταν το ανυποψίαστο θύμα επικοινώνησε πανικόβλητο με έναν γείτονά του για να του πει τι έπαθε ο γιος του, ο πιο ψύχραιμος φίλος του τον έπεισε πως τον είχαν εξαπατήσει και κατέφυγε στην Ασφάλεια Λάρισας! Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού έγιναν τα τηλεφωνήματα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη, που σίγουρα έχει και συνεργούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: