ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Το παραδεισένιο κτήμα Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη,με ενοικιαζόμενα

Επένδυση στην πλαγιά του Ταϋγετου έκαναν Βίκυ Σταυροπούλου-Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, φτιάχνοντας μία... παραδεισένια μικρή μονάδα. 
Δείτε τις όμορφες εικόνες από τη Μάνη.
«Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο, και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάνουμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο – στο σύνολο τους είναι 5 θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του απέξω, να μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα.


Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του, δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, τα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης», είπε πριν από καιρό ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του , περιγράφοντας το πολυτελές κτήμα στη Σάντοβα, στον Κάμπο Μάνης, στις πλαγιές του Ταϋγετου, που ανήκει σε εκείνον και στην κολλητή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου.



Οι δυο τους, αχώριστοι φίλοι, οικογένεια πλέον, έχουν επενδύσει σε αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης, σεβόμενοι τη φύση. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, τα καλοκαίρια κάνει αναρτήσεις στο Instagram της, αποκαλύπτοντας σημεία του κτήματος.


Αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκεί ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, καλός φίλος των Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτη και κάνει διακοπές, τροφοδοτώντας με πανέμορφες εικόνες τα social media.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: