ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δείτε πόσο νοικιάζει τη Βίλα του στη Μύκονο ο Λιάπης!

Ζητάει ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ λόγω Capital Controls!
Μετρητά λόγω capital controls ζητά από τους τουρίστες για να μείνουν στη βίλα του στη Μύκονο ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης μέσω... γερμανικού τουριστικού πρακτορείου που ειδικεύεται στην ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά

Ενοικιάζει και επίσημα πλέον τη βίλα του στη Μύκονο ο κ. Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο συνταξιούχος πολιτικός επέστρεψε στην Αθήνα από το Βουκουρέστι προκειμένου να βάλει σε εφαρμογή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο με το οποίο ευελπιστεί ότι θα ενισχύσει το εισόδημά του. Πριν από τρεις εβδομάδες και ενώ διεξαγόταν το κρίσιμο για τη χώρα δημοψήφισμα, ο κ. Λιάπης κατέθετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να πάρει στα χέρια του το Ειδικό Σήμα του ΕΟΤ ώστε να είναι σε θέση να νοικιάζει νόμιμα την εξοχική κατοικία του.
Τουλάχιστον έτσι το έχει φανταστεί ποντάροντας στο γεγονός ότι το Νησί των Ανέμων θεωρείται ένα αληθινό χρυσωρυχείο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ενοικίαση πολυτελών κατοικιών. Υπέροχα σπίτια χτισμένα σε ειδυλλιακά σημεία, όπως αυτό του πρώην υπουργού, προσφέρονται σε VIP έναντι δεκάδων χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, τα περισσότερα εκ των οποίων με χρήμα «κάτω απ’ το τραπέζι».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Λιάπης είχε συλληφθεί στη Λούτσα τον Δεκέμβριο του 2013 από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επειδή κυκλοφορούσε το θηριώδες τζιπ του με πλαστές πινακίδες. Στη συνέχεια είχε ξεσπάσει νέος σάλος καθώς αντί να παρουσιαστεί στην αυτόφωρη διαδικασία επέλεξε να κάνει ένα προγραμματισμένο ταξίδι αναψυχής στην εξωτική Μαλαισία με τον δικηγόρο του να επικαλείται λόγους υγείας για λογαριασμό του πελάτη του. «Πήγα να ησυχάσω από το δράμα μου», είχε δηλώσει ο ίδιος στους δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του μαζί με μια εντυπωσιακή Ρουμάνα, αγνώστων στοιχείων, σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κουάλα Λουμπούρ όπου διέμεινε. Να όμως που οι περιπέτειες για τον κ. Λιάπη δεν είχαν τέλος. Θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσπάσει και μετά το ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑτος» που αποκάλυπτε ότι ο πρώην υπουργός είχε μετατρέψει σε βίλα το οίκημα της οικογένειάς του στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας με κοινοτική χρηματοδότηση που προοριζόταν για δημιουργία ξενώνα. Ολα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα ο κ. Λιάπης επιχειρεί να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του.

Η γνωριμία του, μέσω κοινών γνωστών, με τη γερμανοτραφή καλλονή Στέλλα Ουρούμη, η οποία μοιράζει πλέον τον χρόνο της μεταξύ Αμβούργου όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας της και Αθήνας, θα του ανοίξει νέους δρόμους. Η δραστήρια απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μπράιτον και στέλεχος της γερμανικής εταιρείας θα του προτείνει να αναλάβει προσωπικά την ενοικίαση της βίλας του στη Μύκονο βάζοντάς την υπό τη σκέπη της VR CONNEXION όπου είναι συνιδιοκτήτρια. Πρόκειται για εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από τον Ιανουάριο του 2015 με σκοπό να προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε ξεχωριστούς πελάτες.

Ο κ. Λιάπης, ως νέος επιχειρηματίας που δεν γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη αγορά, τη ρώτησε το αυτονόητο, δηλαδή πόσα θα μπορούσε να βγάζει από την ενοικίαση του σπιτιού του. Εκείνη του απάντησε ότι δεν θα δυσκολευόταν να τη νοικιάσει έως και 12.600 ευρώ την εβδομάδα, ήτοι 1.800 ευρώ τη βραδιά.

press-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: