ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Θλίψη και αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου

Η αγωνία για τον Γιώργο Μαρίνο από τους ανθρώπους που τον αγαπούν είναι μεγάλη, καθώς ο σόουμαν έχει απομακρυνθεί από όλους και όλα εδώ και καιρό και...
δεν απαντάει σε τηλέφωνα συναδέλφων του.

Μετά μάλιστα και τις αποκαλύψεις του επιστήθιου φίλου του, Βασίλη θωμάκου, ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, η αγωνία και η θλίψη κορυφώνονται.

Τα νέα έχουν φέρει μεγάλη αναταραχή στον καλλιτεχνικό χώρο και πάρα πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν για το πώς είναι πλέον ο 76χρονος Γιώργος Μαρίνος, καθώς αποκαλύφθηκε πως περνάει τον δικό του Γολγοθά, που είναι πιο εφιαλτικός αυτή τη φορά.

Στις αρχές του 2014 είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς. Τότε η Άννα Φόνσου τον φιλοξένησε για περίπου δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για να μη μείνει ολομόναχος στο «παλάτι» του στο Νέο Βουτζά. Στη συνέχεια, ο παλιός του φίλος Σταμάτης Φασουλής ενδιαφέρθηκε και τον πήγε σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας στον Γέρακα, όπου και φιλοξενήθηκε για περίπου οκτώ μήνες.

Όμως, ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε με δική του θέληση από εκεί, κάτι που όπως λέγεται στον καλλιτεχνικό χώρο, ενόχλησε τον Σταμάτη Φασουλή. Τότε ο μεγάλος σόουμαν ζήτησε να μην ασχολούνται μαζί του και αποφάσισε να χαθεί από προσώπου γης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον μένει σε ένα μικρό σπίτι στη Βούλα, το ενοίκιο του οποίου πληρώνει η Μαριάννα Λάτση, όπως και τα έξοδα της περίθαλψης του αλλά και μια γυναίκα που τον φροντίζει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επί 30 χρόνια επιστήθιου φίλου του Βασίλη Θωμάκου, η ζωή του πλέον στηρίζεται σε μια μάσκα οξυγόνου!

Όμως, μέσα σε όλα αυτά προστέθηκαν και τα οικονομικά προβλήματα, που τον ανάγκασαν να βάλει πωλητήριο στο ησυχαστήριο του στον Νέο Βουτζά. Αυτό ήταν κάτι που τον «τσάκισε», λένε άτομα που τον ξέρουν, καθώς εκεί είχε ζήσει μοναδικές ανθρώπινες στιγμές και δόξες, ενώ το πούλησε πριν από τέσσερις μήνες σε πολύ χαμηλή τιμή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Λοιπόν, ενώ εισέπραξε κάποια χρήματα, τα υπόλοιπα θα τα πάρει με μακροχρόνιες επιταγές κι αυτό τον ανησυχεί, λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάμε. Με μόνα του έσοδα μια μικρή σύνταξη, επιθυμεί να παλέψει με αξιοπρέπεια για τη ζωή του, ενώ ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες πως, εκτός από τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν επιθυμεί καμιά επικοινωνία με πρόσωπα που τον γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: