ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Τζένης Μπαλατσινού!

Ο θυμόσοφος λαός υποστηρίζει ότι “ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται” και καθώς φαίνεται στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού δεν διαψεύστηκε ούτε αυτή τη φορά!
Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού YOU που δημοσιεύονται σήμερα μιλάνε από μόνες τους και πάνω από όλα φανερώνουν τον κρυφό έρωτα της παρουσιάστριας που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. 

Εδώ και αρκετές μέρες εξάλλου οι φήμες οργίαζαν και οι έγκυρες πληροφορίες μας προκαλούσαν να το ψάξουμε εάν πραγματικά εκείνη σχεδόν δύο χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι ξανά ερωτευμένη.

Το ρεπορτάζ είναι αδιάψευστος μάρτυρας… Οι βόλτες της Τζένης στα απόμερα ταβερνάκια του αγαπημένου της νησιού, της Πάτμου, και τα μπάνια της σε ερημικές παραλίες με τον γοητευτικό συνοδό της ήταν ένα μυστικό δικό της που το μοιραζόταν όμως με τους κατοίκους που την έβλεπαν να έχει αλλάξει, το πρόσωπό της να είναι πιο λαμπερό και ο άγνωστος συνοδός της να είναι εκεί, πάντα στο πλευρό της…

Οι δυο τους εδώ και μία εβδομάδα περίπου είναι αχώριστοι και στην απομονωμένη Παραλία Λιβάδι Γερανού με φόντο το υπέροχο τοπίο έγινε η αποκάλυψη του έρωτά τους. Χαλαροί αλλά και ανυποψίαστοι είχαν όλες εκείνες τις εκδηλώσεις ενός ζευγαριού που χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα, τη φύση με καυτές αγκαλιές και φιλιά μέρα μεσημέρι αλλά χωρίς να νοιάζεται για τους υπόλοιπους λουόμενους που υπήρχαν δίπλα τους. Η Τζένη ερωτεύτηκε και, όπως κάθε γυναίκα, δείχνει να το χαίρεται με όλο της το είναι.

Εξάλλου της το χρωστούσε ο Θεός και με το παραπάνω. Η σχέση της φαίνεται ότι έχει γεμίσει τη ζωή της. Μοιάζει σαν μικρό κοριτσάκι και ο χρόνος θα δείξει εάν ο γοητευτικός συνοδός της θα είναι εκείνος που θα την κάνει να χαμογελά πλατιά και να κάνει όμορφα όνειρα για το αύριο, διεκδικώντας και παίρνοντας μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά της…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: