ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Η Ιστορία που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: Τους άνοιξε την πόρτα το παιδί τους που είχε «σκοτωθεί» σε τροχαίο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύο γονείς από το Τζούνο της Αλάσκα όταν είδαν μπροστά τους τον...
29χρονο γιος τους, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ένας αστυνομικός χτύπησε την πόρτα της οικίας του ζευγαριού για να τους ενημερώσει ότι ο γιος τους, Τζάστιν Πριστ, είχε σκοτωθεί λίγες ώρες νωρίτερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Στη συνέχεια οι συντετριμμένοι γονείς του «άτυχου» άνδρα, Τζέι και Κάρεν, πήγαν στο σπίτι όπου έμενε ο γιος τους για να ανακοινώσουν τα δυσάρεστα νέα στη σύντροφό του, ωστόσο τους περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη. Την πόρτα του σπιτιού άνοιξε ο γιος τους, τον οποίο για αρκετές ώρες θεωρούσαν νεκρό.

Όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το περιστατικό συνειδητοποίησαν ότι είχε γίνει ένα τρομερό λάθος και ότι επρόκειτο για μπέρδεμα στις ταυτότητες του θύματος και του Πριστ.

«Είναι ο Τζάστιν», αναφώνησαν οι γονείς μόλις είδαν ότι ο γιος τους είναι σώος και αβλαβής. «Δόξα τον Θεό, νομίζαμε ότι ήσουν νεκρός», είπε μέσα από τα αναφιλητά της η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Alaska Dispatch News.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανακοίνωσε ότι κάλεσε τη λάθος οικογένεια, αφού έγινε μπέρδεμα με το όνομα του θύματος, ο οποίος λεγόταν Τζάστιν Ντόναλντ Πριστ.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα μία γυναίκα 30 ετών, η οποία υπέστη ελαφριάς μορφής τραυματισμούς και ένας 50χρονος ο οποίος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία ειδοποίησε την επόμενη ημέρα την οικογένεια του θύματος και ζήτησε συγνώμη, μέσω ανακοίνωσης, από τους γονείς του Τζάστιν Πριστ για την οδύνη που προκάλεσε το τρομερό αυτό λάθος. «Είναι φρικτό το ότι μία οικογένεια αντιμετώπισε μια τέτοια κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: