ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: αυτά δεν είναι γλυκίσματα, αλλά ένα νέο, θανάσιμο ναρκωτικό

Η κρίσταλ μεθ είναι η συντετμημένη ονομασία της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Μέχρι στιγμής μπορεί κανείς να τα βρει σε σχήμα φράουλας και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με...
τα γνωστά μας ζελεδάκια, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για υποείδος μεθαμφεταμίνης.

Μη σας ξεγελά η εμφάνιση ή ακόμη και η μυρωδιά του (που θυμίζει φράουλα): το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι δυνητικά θανάσιμο!

Η Κρυσταλλική Μεθαμφεταμίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ναρκωτικά τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, ενώ μπορεί να καταναλωθεί δια στόματος, μέσω της μύτης, του καπνίσματος ή με σύριγγα.

eccefpolis.gr

Η κρίσταλ μεθ είναι η συντετμημένη ονομασία της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Είναι μια μορφή του ναρκωτικού μεθαμφεταμίνη.

Η μεθαμφεταμίνη είναι ένα ναρκωτικό, χρώματος λευκού σε κρυσταλλική μορφή. Οι χρήστες το παίρνουν είτε σνιφάροντάς το (εισπνέοντάς το από τη μύτη) ή καπνίζοντάς το ή παίρνοντάς το με ένεση. Μερικοί το παίρνουν ακόμη και από το στόμα, αλλά όλοι αναπτύσσουν μια ισχυρή επιθυμία να συνεχίσουν να το παίρνουν επειδή το ναρκωτικό δημιουργεί μια ψεύτικη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας – ένα φτιάξιμο (ισχυρό συναίσθημα) αυτοπεποίθησης, υπερκινητικότητας και ενέργειας. Επίσης, μειώνει την όρεξη. Η επήρεια αυτών των ναρκωτικών, γενικά, διαρκεί από 6 έως 8 ώρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες.

Την πρώτη φορά που το παίρνει κανείς μπορεί να νιώσει κάποια ευχαρίστηση, αλλά από την αρχή η μεθαμφεταμίνη αρχίζει να καταστρέφει τη ζωή του χρήστη.

gr.drugfreeworld.org/

paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: