ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η πιο τρελή διαφήμιση βουλευτή που έχετε δει ποτέ!

Ένα πρωτότυπο προεκλογικό σποτ αποφάσισε να βγάλει στον αέρα ο υποψήφιος με το φιλελεύθερο κόμμα Wyatt Scott από το Mission της...
Βρετανικής Κολομβίας για τις επικείμενες εκλογές στον Καναδά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, o Scott διασχίσει τους αιθέρες πάνω σε μια γιγάντια χήνα, λέγοντας ότι είναι είναι ένας ανεξάρτητος υποψήφιος και πως θα αγωνιστεί για τον Καναδά. Στη συνέχεια, ο 38χρονος επιχειρηματίας πέφτει από τον ουρανό και καρφώνει ένα σπαθί στο κεφάλι ενός δράκου.

Επιπλέον, στο σποτάκι, προσγειώνονται άνθρωποι από τον ουρανό, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ο ίδιος χαιρετά ένα εξωγήινο. Ένα άλλο εντυπωσιακό σημείο του βίντεο είναι η στιγμή που βγάζει ακτίνες λέιζερ από τα μάτια του για να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο ρομπότ. Μεταξύ άλλων, ο Scott ξεδιπλώνει την δική του πολιτική πλατφόρμα για τη χώρα, αναφερόμενος στα υψηλά δίδακτρα των πανεπιστημίων και στις υπηρεσίες του κράτους, όπως η υγιεινομική περίθαλψη και διάφορα κοινωνικά προγράμματα που πρέπει να επεκταθούν και όχι να ψαλιδιστούν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναφέρεται και στα δικαιώματα των ιθαγενών. Παρ' όλο που το βίντεο παραπέμπει περισσότερο σε σκηνές βγαλμένες από ταινία, ο Scott έχει, ήδη, κερδίσει πολλους θαυμαστές στα social media.
Δείτε το βίντεο:

viralnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: