ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Σπάει τη σιωπή της η Κελεκίδου: «Φύγαμε για Αυστραλία γιατί…»

Η είδηση πως η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους, Θάνο-Ραφαήλ, αποφάσισαν να φύγουν μόνιμα για την Αυστραλία... έπεσε περίπου σαν κεραυνός εν αιθρία πέρσι το καλοκαίρι.

Και πράγματι, το Σεπτέμβριο που μας πέρασε η εγκυμονούσα στο δεύτερο παιδί της ΚέλλυΚελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με το γιο τους και τη μικρότερη αδελφή της Κέλλυς, Μαρίνα (make-up artist, η οποία τα τελευταία χρόνια επιμελείται το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Κέλλυς), μπήκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν για μια νέα ζωή στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Πολλοί θεώρησαν πως το ζευγάρι έφυγε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, κάτι που δεν ισχύει, καθώς και οι δυο τους είχαν δουλειά και γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων όταν το αποφάσισαν. Ούτε έχουν συγγενείς στην Αυστραλία, όπως κάποιος θα μπορούσε εύλογα να φανταστεί. Ο Νίκος, όμως, από καιρό συζητούσε για ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα που ήθελε να κάνει στο εξωτερικό επιλέγοντας το συγκεκριμένο μέρος, καθώς εκεί βρίσκονταν άνθρωποι που είχε γνωρίσει από επαγγελματικά ταξίδια για εμφανίσεις στην Αυστραλία, με τους οποίους είχε αποκτήσει φιλική σχέση και σκεφτόταν να συνεργαστεί.

Στο διάστημα της παραμονής τους στο Ντάργουιν δεν εμφανίστηκαν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο εκεί. Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, όλον αυτό τον καιρό το ζευγάρι ετοίμαζε το έδαφος για ένα νέο επαγγελματικό βήμα εκτός της μουσικής. Μάλιστα ο Νίκος Κουρκούλης πραγματοποίησε μια εμφάνιση στο πανεπιστήμιο του Ντάργουιν, το οποίο παρακολουθούν πολλοί φοιτητές ελληνικής καταγωγής, δεδομένου πως η περιοχή έχει πολλούς Έλληνες μετανάστες, κυρίως από την Κάλυμνο.

Σε αυτή την εμφάνιση με άρωμα Ελλάδας βρέθηκε και η Κέλλυ, που τραγούδησε μερικές επιτυχίες της όταν ο Νίκος την κάλεσε επί σκηνής. Πολύ σημαντική είναι η προσφορά και των δύο σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία, μία από αυτές τον περασμένο Μάρτιο στο Σίντνεϊ, όπου τραγούδησαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας (ο Έλληνας που ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού που πέθανε μετά από καβγά σε μπαρ της Μυκόνου) για το «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation», με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της εντατικής μονάδας του νοσοκομείου παιδιών του Σίντνεϊ.

Ο Κώστας Γριμπίλας το Σεπτέμβριο του 2013 είχε χάσει την 9 μηνών κορούλα του που αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία. Η Κέλλυ και ο Νίκος έχουν πολλές φορές δείξει έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά τους, ενώ ο Νίκος –με πάρα πολύ συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα και όχι μόνο, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας– είναι πάντα δίπλα σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Το ίδιο και η Κέλλυ, που στο παρελθόν ήταν πρέσβειρα του W.I.N. Hellas –οργανισμού για την υποστήριξη των κακοκοποιημένων γυναικών–, ενώ από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars τα έσοδα πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: