ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η τηλεοπτική γιαγιά καταγγέλλει σπείρα ληστών που της ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ σπίτι της- Πώς συστήνονται

Πρόσωπο με πρόσωπο με μια σπείρα κακοποιών, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήρθε πριν από λίγες μέρες η Τιτίκα Σαριγκούλη.


Άγνωστοι άντρες της χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στο Μεταξουργείο, της συστήθηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και ισχυριζόμενοι ότι έχει διαπιστωθεί βλάβη στον ηλεκτρικό της πίνακα, της ζήτησαν να τους επιτρέψει να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υποψιασμένη η 81 έτους ηθοποιός, και ακούγοντας πολλά για κρούσματα ληστειών τον τελευταίο καιρό, δεν «μάσησε» στα λόγια τους και δεν τους άνοιξε καν την πόρτα παρά τις έντονες πιέσεις τους.

«Μου χτύπησαν το κουδούνι και πήγα να δω ποιος είναι ανοίγοντας μόνο το τζάμι της σιδερένιας εξώπορτας του σπιτιού μου. Είδα ένα νεαρό άντρα περιποιημένο εμφανισιακά, που μου είπε ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου ζητούσε να του ανοίξω να μπει μέσα για να δει τον πίνακα που , όπως έλεγε είχε διαρροή. Τον ρώτησα που το ξέρει αυτό και μου απάντησε ότι το είδαν από τον κεντρικό πίνακα της ΔΕΗ» εξομολογήθηκε στην «Espresso» η τηλεοπτική γιαγιά του «Παρά πέντε».

«Μόλις άκουσα αυτή την πραγματικά ηλίθια ατάκα που μου είπε του απάντησα σχεδόν γελώντας «μωρέ μπράβο τεχνολογία η ΔΕΗ, να βλέπει του καθενός τα σπίτια». Τότε εκείνος άρχισε να καταλαβαίνει η γριά πως δεν «μασάει» και πέρασε στα μεγάλα κόλπα και μου τόνισε πως αν δεν του ανοίξω, το σπίτι μου θα τιναχτεί στον αέρα. Δεν άντεξα και του απάντησα «δεν πειράζει, άσ” το να ακούσουμε το μπαμ». Ύστερα από αυτή τη στιχομυθία έκλεισα το τζάμι της πόρτας και κάλεσα το 100 το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως.» εξήγησε η Τιτίκα Σαριγκούλη.
newsrebel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: