ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ένταξη των δικαιούχων στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)

Το Υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με κοινωνικές συμπράξεις που συμμετέχουν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Εκκλησία, καθώς...
και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου καλεί τους δικαιούχους να υποβάλλουν αιτήσεις για την ένταξη τους στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την έναρξη της προθεσμίας για την υποβολή τους, η οποία λήγει στις 5 Αυγούστου 2015.

Τα εισοδηματικά κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο/η δικαιούχος είναι:
1) το ετήσιο εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει, για κάθε μεμονωμένο άτομο τα 3.000 ευρώ, για διμελείς οικογένειες τα 4.500 ευρώ, για τριμελείς οικογένειες τα 5.400 ευρώ, για τετραμελείς οικογένειες τα 6.300 ευρώ και για πενταμελείς οικογένειες τα 7.200 ευρώ

απορ
2) η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας, δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 115.000 ευρώ κατ’ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 20.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο – και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια, το ποσό των 250.000 ευρώ.

Όποιοι επιλεγούν στο πρόγραμμα θα μπορούν να λαμβάνουν πακέτα τροφίμων, έτοιμα γεύματα μέσω συσσιτίων, και μαγειρεμένα σχολικά γεύματα, στους μαθητές των δημοτικών σχολείων όλης της Επικράτειας. Θα παρέχονται επίσης, είδη οικιακού καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής, ρουχισμός, και βρεφικά ή παιδικά είδη.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: