ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Τα... κοσμητικά επίθετα της Ραχήλ για τον Τσίπρα στην κουβέντα με τη Ζωή

Λίγη ώρα αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει με διάγγελμα ότι η κυβέρνηση θέλει να γίνουν ξανά εκλογές χτύπησε το τηλέφωνο της Ζωής...
Κωνσταντοπούλου. Αλλά δεν ήταν κάποιος από το Μαξίμου.

Το νυχτερινό τηλεφώνημα στην Πρόεδρο της Βουλής έγινε από τη… φίλη της Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα, ο ΒΗΜΑτοδότης αποκαλύπτει και τον διάλογο των δυο γυναικών. «Τι κάνουμε τώρα;» φέρεται να της είπε η βουλευτής Κοζάνης.

«Εμείς κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον λαό και μπορούμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία, να περπατάς δηλαδή με το κεφάλι ψηλά στον κόσμο» της απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ραχήλ Μακρή στόλισε με διάφορα κοσμητικά τον κ. Τσίπρα του τύπου «τα ίδια έκανε στον Αλαβάνο, τα ίδια έκανε και στον Κουβέλη, τα ίδια θα κάνει και στον Καμμένο». «Καλύτερα να μην είμαστε βουλευτές παρά να ψηφίζουμε μνημόνια» φέρεται να είπε επίσης η κ. Μακρή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου συμφώνησε.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζεται σοκαρισμένη από το γεγονός πως «η εκστρατεία κατασυκοφάντησής της προερχόταν κατευθείαν από το Μαξίμου». Μάλιστα στις κατ” ιδίαν συνομιλίες της κατονομάζει και δύο στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ότι βρίσκονταν πίσω απ” αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: