ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Υπνώτισαν διάσημο πιλότο της F1 μέσα στο σπίτι του και του έκλεψαν 400.000$

Ενα περίεργο περιστατικό: Οι διαρρήκτες μπήκαν στο πολυτελές σπίτι του Τζένσον Μπάτον ανενόχλητοι, ενώ ο πιλότος της F1 και η σύζυγός του δεν πήραν χαμπάρι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Τζένσον Μπάτον και η 30χρονη καλλονή σύζυγός του, η οποία είναι μοντέλο, η Τζέσικα Μιτσιμπάτα, φέρεται να έπεσαν θύμα διαρρηκτών οι οποίοι τους αναισθητοποίησαν μέσω ειδικού αερίου, που διοχέτευσαν στο σύστημα του κλιματισμού. Στη συνέχεια, οι δράστες έκλεψαν αντικείμενα συνολικής αξίας 400.000 ευρώ!

Το ζευγάρι, συνειδητοποίησε την κλοπή το πρωί, αφού ξύπνησε μέσα σε ένα λεηλατημένο σπίτι. Ακόμα και τα συρτάρια στην κρεβατοκάμαρά του ήταν αναστατωμένα και σύμφωνα με δηλώσεις από άτομο του περιβάλλοντός του στην Sun.

Οσο για το ύψος της αξίας των κλοπιμαίων... ξεπερνά τις 400.000 ευρώ! Μάλιστα, ανάμεσα στα αντικείμενα που εκλάπησαν ήταν και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 350.000 ευρώ που είχε προσφέρει στην Τζέσικα ο σταρ της F1.
Ατομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού το οποίο μίλησε στη Sun, είπε ότι ήταν μια τρομακτική εμπειρία για το ζευγάρι, από την οποία προσπαθεί να συνέλθει.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι την ώρα της ληστείας, στη βίλα του πιλότου της McLaren, εκτός από τον ίδιο και τη σύζυγό του, υπήρχαν ακόμη τρία άτομα, τα οποία επίσης έπεσαν θύματα των διαρρηκτών αφού υπνωτίστηκαν μέσω ειδικού αερίου στο σύστημα κλιματισμού.

Η γαλλική αστυνομία ανέφερε ότι στην περιοχή έχουν γίνει διαρρήξεις και σε άλλες ιδιοκτησίες με την ίδια ακριβώς μέθοδο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διερευνά την πιθανότητα η διάρρηξη να έγινε από δύο άνδρες που παρακολουθούσαν τη βίλα του Μπάτον.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών προκειμένου να τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: