ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ποιο είναι το νέο gay ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης!

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί επιστρέφουν στα τηλεοπτικά δρώμενα με μια σειρά που θα πάρει…
ALPHA με τόνο!

Η φετινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες για τον ALPHA και οι υπεύθυνοι δεν είναι διατεθειμένοι να… γκρεμίσουν όσα έφτιαξαν με κόπο και μεράκι. 

Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουν να κάνουν «μαγειρέματα» που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ενα από αυτά θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο να ενώνουν, για πρώτη φορά, τις δυνάμεις τους στην τηλεόραση. Και δη σε μια κωμική σειρά που δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα…


Γίνονται… ζευγάρι!
Σε αυτή τη σειρά, οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί υποδύονται ένα ηλικιωμένο gay ζευγάρι που ζει τη δικιά του καθημερινότητα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή («Πενήντα-πενήντα», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Ταμάμ» κ.ά.).

Να διευκρινιστεί πως η εν λόγω σειρά δεν αποτελεί διασκευή της βρετανικής σειράς «Vicious» που προβάλλεται στο δίκτυο ITV. Οπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό: «Μόνο η κεντρική ιδέα στηρίζεται στη βρετανική σειρά. Από εκεί και πέρα, οι τηλεθεατές θα δουν μια άλλη σειρά! Τόσο οι χαρακτήρες όσο και οι ιστορίες είναι καθαρά… ελληνική υπόθεση. Οι συντελεστές της σειράς εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, τη σκηνοθεσία στο πλατό θα κάνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος, ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση του σκηνοθέτη που θα αναλάβει την τηλεσκηνοθεσία. Ενα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων ήταν αυτό του Ανδρέα Μορφονιού, όντας στενός φίλος και συνεργάτης, αλλά αρνήθηκε λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον δεσμεύουν.


ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ… ΓΙΟΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ!
Εκτός από την τηλεοπτική συνάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιάννη Μπέζου, θα υπάρξει ακόμη μία! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην ίδια σειρά θα πρωταγωνιστήσει και ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος πριν από δώδεκα χρόνια υποδυόταν τον τηλεοπτικό γιο του τελευταίου στην οικογενειακή κωμωδία «Ακρως οικογενειακόν».

Τα πρώτα γυρίσματα
Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, αφού ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος θα περιοδεύσουν το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα με τις «Νεφέλες» και τις «Εκκλησιάζουσες» αντίστοιχα. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου -αν όχι νωρίτερα- και θα προβάλλεται μία ή και δύο φορές την εβδομάδα. Ο… έρωτας του τηλεοπτικού ζευγαριού θα στεγαστεί σε στούντιο της Παιανίας του Νίνο Ελματζιόγλου.
press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: