ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΣ είναι ο “ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ” με μουστάκι και κομπολόι που δίνει τη δική ξεκαρδιστική εξήγηση για την κρίση [video]

O Mr. Panos, κατά κόσμον, Γιάννης Παππάς, είναι ένας κωμικός που αποφάσισε από το...
2009, όταν και ξέσπασε η ελληνική κρίση, να εξηγήσει με τον δικό του βίαιο, πρόστυχο και ξεκαρδιστικό τρόπο το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.

Τώρα, έξι χρόνια μετά, η… χάρη του έφθασε και μέχρι τη γαλλική Liberation, η οποία πραγματοποίησε αφιέρωμα στον Mr Panos.

Γράφει η Liberation:
Ο Mr. Panos είναι η καρικατούρα ενός «κλασσικού» Ελληνα πατριώτη ο οποίος δίνει τη δική του ανάλυση για την οικονομική πραγματικότητα.

Καθισμένος μπροστά στην κάμερα, φορώντας ένα φανελάκι και σορτσάκι, με τσιγάρο στο στόμα ή το χέρι ο Πάνος απευθύνεται κυρίως στις ΗΠΑ και για το λόγο αυτό μιλάει κυρίως στα αγγλικά.

Ο Πάνος ουρλιάζοντας λέει «F..k you ma….a» και στη συνέχεια εξηγεί το πως οι Ελληνες «διασκεδάζουν με την Ευρώπη» ενώ αναφέρει ότι «δουλεύαμε για τους Τούρκους 400 χρόνια και τώρα ξεκουραζόμαστε».

Λέει ότι η αποκαλούμενη ελληνική κρίση είναι η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής του γιατί είπε στη Γερμανία «Στείλε μας άλλο ένα πακέτο διάσωσης. Ευχαριστώ για τα λεφτά Γερμανία. Περιμέναμε πολύ καιρό για τις πολεμικές αποζημιώσεις».

Χαρακτηριστικό το βίντεο

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: