ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Σάλος κι αποθέωση: Ο Μελισσανίδης χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και γίνεται viral! (βίντεο)

Μπορεί να μην είναι το στυλ του, μπορεί να μην τον έχουμε συνηθίσει, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να προβληματίζεται με κάτι τέτοια…

Ο λόγος για τον Ιωάννη Μελισσανίδη που ανάρτησε βίντεο στο οποίο χορεύει μπροστά σε χιλιάδες θεατών το θρυλικό ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης χόρεψε στο Λος Άντζελες, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων κι όπως σημειώνει, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν και πολλοί επώνυμοι, αλλά και Ολυμπιονίκες. Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ανήρτησε το βίντεο με το στιγμιότυπου του χορού στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

-"1500 θεατές χειροκρότησαν και ταξίδεψαν στην Έλλαδα με το "Ζειμπέκικο της Ευδοκίας" του Μ. Λοίζου στο επίσημο Gala στο Λός Άντζελες ανάμεσα στους οποίους και πολλοί celebrities και φυσικά Ολυμπιονίκες. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την παρουσία τους, στο Αμερικάνικο κοινό που ήταν τόσο υπέροχο και στην Αμερικανίδα σκηνοθέτη-ηθοποιό Μέρρι Λιν Ρός που το αποθανάτησε με το δικό της μοναδικό τρόπο !!!» ανέφερε ο ίδιος στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: