ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης - Είναι καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον 11χρονο Διονύση, ο οποίος...  είχε εξαφανιστεί στις 30/8 από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μετά από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας στον καταυλισμό Ρομά Ασπρόπυργου, εντοπίστηκε τελικά καλά στην υγεία του ο ανήλικος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μαζί με το παιδί ήταν μία γυναίκα Ρομά, η οποία εμφανίζεται ως μακρινός συγγενής του, πιθανότατα θεία του. Η Αστυνομία εξετάζει το κατά πόσο η συγκεκριμένη γυναίκα είναι το ένα από τα δύο άτομα που επισκέφτηκαν το μικρό Διονύση στο Νοσοκομείο Παίδων, λίγο πριν την εξαφάνιση.

Αυτή την ώρα ο 11χρονος βρίσκεται στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ, όπου του παρέχεται υποστήριξη από ψυχολόγο.

Η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του προσήχθη και εξετάζεται. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα τις απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 30ης Αυγούστου 2015, ο Διονύσης ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ήρθε σε επαφή με δύο πρόσωπα, που φαίνεται να γνώριζε και ήταν χαρούμενος από την παρουσία τους. Δεν δήλωσαν κάποιο βαθμό συγγένειας, ωστόσο ο 11χρονος πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους παίζοντας και γελώντας μέσα στον θάλαμό του. Όταν έφυγαν, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, ο Διονύσης ζήτησε να πάει τουαλέτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό, το νοσοκομείο δεν είχε τη δυνατότητα αποκλειστικής νοσοκόμας για τον Διονύση, που δεν είχε δώσει δείγματα αντιδραστικής συμπεριφοράς και τάσεων φυγής.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το ζευγάρι που ήρθε σε επαφή με τον Διονύση να είναι αυτό που πήρε τον 11χρονο μετά την φυγή του από το νοσοκομείο.


huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: