ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΣΠΑ 2015-2016: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα (λίστες)

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα των δυνητικά ωφελουμένων και τους πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό.

Από τις 8-9-2015 οι υποψήφιες μητέρες θα μπορούν να κάνουν τις ενστάσεις τους και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΏΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Τι ισχύει φέτος με τις ενστάσεις σύμφωνα με την εγκύκλιο;

Οι ενστάσεις επί των Προσωρινών πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς ΦΑΞ των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ ή ηλεκτρονικά μέσω email, με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους, σύμφωνα με το υπόδειγμα, «Έντυπο Υποβολής Ένστασης».

Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς, η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», για το σχολικό έτος 2015-2016.

Η υποβολή της ένστασης κατά τον ανωτέρω τρόπο θα πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας που προβλέπεται, δηλαδή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2015. Για το εμπρόθεσμο της αίτησης που θα υποβληθεί κατά τον ανωτέρω τρόπο θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που πρωτοκολλείται από την ΕΕΤΑΑ.

Με απλά λόγια:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ: 8-9-2015/10-9-2015

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη ΜΟΝΟΝ αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι 10/9/2015 και ώρα 14.00. Οι ενστάσεις που θα παραλαμβάνονται πέραν της ημερομηνίας και ώρας που αναφέραμε παραπάνω, θα λαμβάνονται και θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

Στην εφαρμογή,θα πρέπει να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. σας (υποχρεωτικά) και τον Α.Μ.Κ.Α. (ή αντί του ΑΜΚΑ την Ημερομηνία Γέννησής) σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους - προσωρινά αποτελέσματα - σε ειδική εφαρμογή, που θα αναρτηθεί την ημέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr.

Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε οι αιτούντες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο έντυπο της ένστασης, θα πρέπει να αναγράφεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά να συνοδεύεται από το απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ενστάσεις ασαφής και δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης, δεν θα γίνονται αποδεκτά. Επίσης, στην διαδικασία των ενστάσεων δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή ουδεμία αλλαγή στις επιλεγείσες από τις μητέρες, δομές.

mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: