ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015 - Είσαι αναποφάσιστος; Κάνε το ειδικό τεστ

Το πλέον σύνηθες φαινόμενο σε κρίσιμες και μη εκλογικές αναμετρήσεις είναι να παρατηρείται σημαντικός αριθμός αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Για να λύσει τις όποιες απορίες...

ψηφοφόρων σχετικά με το ποιο κόμμα εκφράζει στο μεγαλύτερο βαθμό της άποψης του, ανανεώθηκε και επανήλθε ο ηλεκτρονικός σύμβουλος choose4greece. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δίνει απαντήσεις σε όσους το επιθυμούν στο ερώτημα: «με ποιο κόμμα ταιριάζουν οι απόψεις σας επί βασικών θεμάτων της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, της παιδείας;».

Χρησιμοποιώντας το www.choose4greece.com, οι χρήστες/ψηφοφόροι βρίσκουν 30 προτάσεις που σχετίζονται με διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οργανωμένα σε θεματικές κατηγορίες.


Για κάθε μία από αυτές τις προτάσεις μπορούν να εκφράσουν τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας τους. Εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, οι χρήστες μπορούν να δουν μια σειρά από διαγράμματα που δείχνουν τον βαθμό συνάφειας των θέσεών τους με κάθε ένα από τα κόμματα.
Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για ακαδημαϊκούς ερευνητικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: