ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η συγκλονιστική ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ μιας 24χρονης! «Έκανα SΕX με τον… πατέρα μου και…»

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Natasha Rose Chenier, από το Βανκούβερ του Καναδά.
Η 24χρονη κοπέλα γνώρισε τον πατέρα της στα...

19 της χρόνια. Μάλιστα όπως εξομολογείται η ίδια, ο πατέρας της «ήθελε σeξ μαζί της από την πρώτη στιγμή που την είδε».
Ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν έμαθε ότι εκείνη περίμενε το παιδί τους. Έτσι εκείνη δεν είχε καμία επαφή μαζί του μέχρι τα 19 της χρόνια που μετά από ένα καυγά με τη μητέρα της θέλησε να τον γνωρίσει. Οι δυο τους κράτησαν επαφές και μάλιστα συνειδητοποίησαν ότι είχαν πολλά κοινά σημεία.
Σύντομα συνειδητοποίησε πως τα αισθήματά της για εκείνον αλλά κι εκείνου δεν ήταν και τόσο αθώα. 


Μάλιστα, σύμφωνα με την Dailymail, του έκανε στoματικό eρωτα, κάτι που της άφησε αισθήματα «αυτολύπησης και αηδίας»! Άρχισε να κοιμάται και σπίτι του ενώ δύο χρόνια αργότερα έκαναν και σeξ για πρώτη φορά.
«Κάναμε στoματικό σeξ αρκετές φορές. Ένιωθα απαίσια και δεν είχα ιδέα ποια ήταν η νορμάλ σχέση πατέρα-κόρης. Κρατούσαμε ο ένας τον άλλον κι ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα γυρνούσα σπίτι κι όλο αυτό απλά θα εξαφανιζόταν», συμπληρώνει χαρακτηριστικά!

Ήλπιζε πως τα αισθήματά της κάποια στιγμή θα διορθώνονταν. Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν το 2009. Ήταν τότε που ο πατέρας της παραδέχτηκε ότι από την πρώτη στιγμή που την είδε ήθελε να κάνει σeξ μαζί της.


Η Natasha Rose Chenier απευθύνθηκε σε ειδικό και σήμερα λέει ότι έχει αρχίσει να αποδέχεται την κατάσταση και να την ξεπερνάει. Παράλληλα γράφει την αυτοβιογραφία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: