ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Παραδόθηκε ο 25χρονος πορτιέρης που χτύπησε άγρια τον 31χρονο Κύπριο στην Μύκονο

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ο 25χρονος πορτιέρης που αναζητούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου, ο οποίος...
δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Ο 25χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ περιγράφεται σοκαρισμένος. Σήμερα (Τρίτη) το πρωί εμφανίστηκε με δικηγόρο στο τοπικό Α.Τ. και είπε στους αστυνομικούς ότι είναι ο άνθρωπος που αναζητούν. Πρόκειται για το άτομο που φέρεται να χτύπησε περισσότερο το θύμα και να εξαφανίστηκε μετά την αποτρόπαια πράξη του. Ο συνήγορος του ανέφερε: «ο πελάτης μου εκφράζει τη θλίψη του για την κατάληξη του περιστατικού και για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησε. Δεν υπάρχει κανένα χτύπημα και αυτό θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές.
Το ζήτημα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτό που συνέβη. Τουλάχιστον σε ένα τραγικό περιστατικό υπήρχαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν είναι μπράβος».

Ο 25χρονος αφού πήρε 48ωρη προθεσμία, αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Στο μεταξύ, ο Κύπριος, πατέρας ενός παιδιού, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση στο έδαφος που προκλήθηκε από γροθιές. Η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί την ώρα του τραγικού περιστατικού, ξεσπά σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο άντρας μου, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο δύο ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα. Βρίσκεται σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα γνωστού σεκιουριτά, ο οποίος εργάζεται στο πολύ γνωστό και μοναδικό μαγαζί που αγαπήσαμε πάνω σ' αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να είστε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ' αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».



Το περιστατικό συνέβη προχθές στις 23.30 όταν ο 31χρονος διασκέδαζε μαζί με τη γυναίκα και την παρέα του στο Super Paradise. Για προσωπική διαφορά φέρεται να τσακώθηκε με συμπατριώτη του, ο οποίος επίσης διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Τότε επενέβησαν άνδρες εταιρίας σεκιούριτι που έβγαλαν τον 31χρονο εκτός κλαμπ. Όταν τα πνεύματα κατευνάστηκαν ξαναμπήκε στο μαγαζί αλλά και πάλι ήρθε στα χέρια με τον ίδιο συμπατριώτη του. Εξαγριωμένοι οι σεκιουριτάδες τον έβγαλαν έξω για δεύτερη φορά. Εκείνος τους έλεγε ότι θέλει να εισέλθει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι τον χαστούκισε και ένας δεύτερος πορτιέρης τον γρονθοκόπησε ρίχνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο Κύπριος χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου η κατάστασή του κρίθηκε κρίσιμη, καθώς κινδύνευε ακόμα και η ζωή του. Τότε αποφασίστηκε η αεροκομιδή του στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο «Θριάσειο» Νοσοκομείο. Οι γιατροί αναφέρουν ότι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μετά το περιστατικό οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που έριξε χαστούκια συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: