ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τούρκος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου ζούσε... 47 ολόκληρα χρόνια

Ένας 70χρονος Τούρκος απεβίωσε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στην Προύσα (βορειοδυτικά της χώρας) αφού πέρασε 47 ολόκληρα χρόνια από...
τη ζωή του μέσα σε ένα από τα δωμάτιά του καθώς «ένιωθε καλά εκεί»!

Ο Αμπντουλάχ Κοζάν, ο οποίος υπέφερε από άσθμα και διαβήτη, είχε εισαχθεί για πρώτη φορά σε αυτό το νοσοκομείο το 1968 έχοντας κεφαλαλγίες, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε έναν στρατώνα στην Προύσα.

Έκτοτε δεν εγκατέλειψε ποτέ το νοσοκομείο αφού «δεν είχε κανένα άλλο μέρος για να πάει και περνούσε καλά με το νοσηλευτικό προσωπικό» εκμυστηρεύτηκαν εργαζόμενοι στο πρακτορείο, εξηγώντας πως μόλις έπαιρνε εξιτήριο, αυτόματα γινόταν εκ νέου η εισαγωγή του με την ιδιότητα του νέου ασθενούς!

«Αποτελούσε μέρος αυτού του νοσοκομείου. Τον προστατεύαμε καθώς διέθετε "πράσινη κάρτα" (σ.σ. το δελτίο που εκδίδουν οι υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης της Τουρκίας για τους άπορους). Δεν καταφέραμε ωστόσο να τον σώσουμε, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τη δεύτερη ημέρα της εορτής του Αΐντ (την περασμένη Παρασκευή)», ανέφερε ένας από τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δημοσίευσε, τέλος, στις 29/9 μια φωτογραφία, που δεν διευκρινίζεται πότε τραβήχτηκε, του Κοζάν, ενώ κάθεται στο κρεβάτι του φορώντας πιτζάμα σε γκρι και μπορντό χρώματα με έναν γιατρό στο πλευρό του....

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: