ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Το καυτό μπικίνι που έχει ξεπεράσει τα 5.000.000 views στο Youtube! Σε ποια διάσημη Ελληνίδα ανήκει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι είναι αλήθεια, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, γιατί αυτό το bikini αξίζει περισσότερο από όσο νομίζεις. Κι αν δεν πιστεύεις ρίξε μια ματιά

Η απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού είναι γεγονός. Το Group των KINGS απέδειξε για μία ακόμα φορά πως έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία και φέτος το καλοκαίρι μας χάρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Το Bikini των KINGS ξεπέρασε τα 5.000.000 σε μόλις 70 ημέρες και συνεχίζει να ανεβαίνει σημειώνοντας μία ακόμα τεράστια επιτυχία για το group.

Οι δημιουργοί του BIKINI (Teo Tzimas και Γιάννης Ρουσσουνέλος) μας υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και η συνέχεια πρόκειται να γραφτεί σε ένα μήνα όπου αναμένεται και η κυκλοφορία του ολοκαίνουριου single των KINGS.

Η καινούρια season βρίσκει τους KINGS να ετοιμάζονται για τα επόμενα σχέδια καθώς και την μεγάλη πρεμιέρα τους σε ένα από τα καλύτερα σχήματα της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα και όπως όλα δείχνουν ο χειμώνας θα είναι μαγικός για το νεανικό group.

Δεν υπάρχουν σχόλια: