ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Επικός παρουσιαστής καιρού: Εκφωνεί με την πρώτη, περιοχή με… 58 γράμματα [βίντεο]

Ο ρόλος του παρουσιαστή του καιρού είναι ταυτόχρονα άχαρος, αλλά και σημαντικός.


Άχαρος γιατί καλείσαι να κινείσαι διαρκώς, το χέρι σου να δείχνει πάντα στο σωστό σημείο καθώς κοιτάζεις την κάμερα και όχι τον χάρτη και σημαντικός για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Εμείς εδώ έχουμε πουλέν τον Τάσο Αρνιακό που δίνει σόου κάθε μέρα, όμως και σε άλλες χώρες υπάρχουν παρουσιαστές καιρού που έχουν τις δικές τους τρομερές στιγμές.


Ένας Ουαλός παρουσιαστής καιρού περνάει κάθε μέρα ένα περίεργο μαρτύριο, αλλά σε αντίθεση με αυτό που περιμένουμε τα καταφέρνει άψογα. Υπάρχει που λέτε μια περιοχή στη βορειοδυτική Ουαλία που το όνομα της έχει 58 γράμματα και τα περισσότερα είναι σύμφωνα.


Το Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch (μην περιμένετε να σας το γράψουμε στα ελληνικά), είναι ένα χωριό που βρίσκεται στο νησί Άνγκλεζι που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτός που το ονόμασε πρέπει να είχε καπνίσει χοντρό πράγμα εκείνη τη στιγμή ή το κρύο να του είχε τρυπήσει τον εγκέφαλο.
Θέλετε να ακούσετε και το πιο κουλό; Επειδή προφανώς μέχρι να την πουν αυτή τη λέξη θα έχει έρθει η επόμενη μέρα, οι κάτοικοι του χωριού το αναφέρουν ως Llanfairpwllgwyngyll. Μιλάμε πανευκολάκι και το παρατσούκλι. Σε κάθε περίπτωση ο παρουσιαστής που το εκφώνησε με την πρώτη αξίζει μεγάλο respect.

Δεν υπάρχουν σχόλια: