ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στα Γρεβενά

ΜΠΑΡΑΖ συλλήψεων στη Δυτ.Μακεδονία
Χθες (01-09-2015) το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν τέσσερις (4) ημεδαπούς,...
έναν 44χρονο άνδρα και την 34χρονη σύζυγό του για πώληση ναρκωτικών, καθώς και έναν 35χρονο άνδρα και μια 32χρονη γυναίκα για κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση με αποτέλεσμα τη σύλληψη των ανωτέρω, γιατί όπως διαπιστώθηκε οι δύο εξ αυτών – το ζευγάρι- πούλησαν μικροποσότητα κάνναβης στους άλλους δύο συλληφθέντες.

Η μικροποσότητα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 63,70 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και της 32χρονης, κατασχέθηκαν.

Ακολούθως από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γρεβενά και κατασχέθηκαν:
μέρη φυτού κάνναβης, βάρους 900 γραμμ.,
1 αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη,
50 σπόροι κάνναβης,
μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό,
το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ,
1 κινητό τηλέφωνο και
8 κενά πακέτα τσιγάρων που χρησιμοποιούνταν ως συσκευασίες για την πώληση των ναρκωτικών.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών .

Σύλληψη 39χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -9- δενδρύλλια κάνναβης

Χθες (01-09-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Κορομηλιάς Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό,για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, κατόπιν αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 39χρονος να περιποιείται εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης που ήταν φυτεμένα σε δασική περιοχή της Κορομηλιάς Καστοριάς, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι κατείχε και ποσότητα κάνναβης την οποία και παρέδωσε.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,20 έως 2,40 μέτρα και
ποσότητα κάνναβης βάρους -143,6- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Φλώρινας
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Φλώρινας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν σήμερα (02-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στη Μελίτη και στους Αναργύρους, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο ημεδαποί (25 και 31 χρονών) για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Βεύης και το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Κατασχέθηκαν -11- δενδρύλλια κάνναβης

Χθες (01-09-2015) το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν στη Σιάτιστα Κοζάνης δύο ημεδαπούς (42 και 40 χρονών), για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική επιχείρηση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατείχαν και καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης. Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια των προαναφερόμενων παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντός των σπιτιών καθώς και στον προαύλιο χώρο αυτών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -80- εκατοστά έως
-1,90- μέτρα
αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους -30- γραμμαρίων,
εκατόν ογδόντα (180) σπόροι κάνναβης,
μικροποσότητες κάνναβης και
μία (1) σακούλα που περιείχε λίπασμα.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκε απάτη που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Αύγουστο στο Δρέπανο Κοζάνης

Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής

Σε συνέχεια του από 06.08.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με την απάτη σε βάρος 83χρονης ημεδαπής στο Δρέπανο Κοζάνης, ανακοινώνεται ότι:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκε η συγκεκριμένη απάτη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, η οποία την 05-08-2015 προσποιούμενη υπάλληλο της Δ.Ε.Η, έπεισε την 83χρονη να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), καθώς και χρυσαφικά αξίας χιλίων ευρώ (1.000€).

Ερευνάται η συμμετοχή της 33χρονης και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: