ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ:»ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ»

Σχολιάζοντας την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην 8οη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δε χωρά αμφιβολία πως η παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της ΝΔ έχει δώσει έναν άλλο αέρα στην Παράταξη. Πιστεύω πως η εμφάνιση του στη ΔΕΘ, εμφάνιση Πρωθυπουργού, ήταν εξαιρετική και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Οι συναντήσεις του με τον επιχειρηματικό και επιστημονικό κόσμο της πόλης ήταν σημαντικές, θεωρώ όμως πως πρέπει να έρθει άμεσα σε επαφή και με άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, όπως τους μικροομολογιούχους, τους παλιννοστούντες, τους Βορειοηπειρώτες, τους πολύτεκνους, αυτούς που επένδυσαν στα φωτοβολταϊκά και βλέπουν τα χρήματα τους να έχουν εξαφανιστεί.
Βγαλμένος από τα σπλάχνα της μεγάλης κεντροδεξιάς οικογένειας, ο Μεϊμαράκης κερδίζει το στοίχημα της συσπείρωσης, καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος, μιλά στις καρδιές των Νεοδημοκρατών.
Η μόνη παρατήρηση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έχουμε μείνει πίσω στο κρίσιμο ζήτημα της ενεργούς συστράτευσης στελεχών που στο παρελθόν είχαν καταλυτικό ρόλο στις μεγάλες εκλογικές νίκες της ΝΔ. Είμαι βέβαιος πως η νίκη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη εάν είχε προχωρήσει η ενεργοποίηση αυτών των στελεχών.

Σε ότι με αφορά, θα επαναλάβω τα εξής: Ήμουν παρών στο προσκλητήριο της Ρηγίλλης, θέλοντας να τιμήσω τον ιστορικό χώρο απ’ όπου ξεκινήσαμε αλλά και για να εκφράσω τη στήριξη μου στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον εμπιστεύομαι, γιατί είναι πραγματικός στρατιώτης αυτής της Παράταξης, άνθρωπος με μπέσα, που ξέρει τι σημαίνει Νέα Δημοκρατία».        

Δεν υπάρχουν σχόλια: