ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος η οποία ανέδειξε μόλις...
δύο ζευγάρια το Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα και Αχαρναικός-Τρίκαλα.

Στην πρώτη φάση του θεσμού συμμετέχουν οι ομάδες της Football League από την οποία εξαιρέθηκαν και προκρίνονται κατευθείαν 14 ομάδες.

Οι ομάδες αυτές είναι:
Πανσερραϊκός
Απόλλων Σμύρνης
Κισσαμικός
Χανιά
Παναιγιάλειος
Κασσιόπη
Λάρισα
Λαμία
Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος
Εργοτέλης
Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή
Πανελευσινιακός

Αναλυτικά τα ζευγάρια της πρώτης φάσης:
Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα
Αχαρναϊκός-Τρίκαλα

* Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 8, 9 & 10/9/2015 και ρεβάνς είναι προγραμματισμένες μια εβδομάδα μετά στις 15, 16 & 17/9/2015.


Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου
Στα γραφεία της ΕΠΟ διεξήχθη το πρωί η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Σε αυτή μετείχαν οι 18 ομάδες της Football League, 14 εκ των οποίων πέρασαν άνευ αγώνα και θα ανταμώσουν τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που μπαίνουν στην κληρωτίδα από την δεύτερη φάση.

Οι 14 ομάδες της Football League, που πέρασαν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα είναι οι εξής: Πανσερραϊκός, Απόλλων Σμύρνης, Κισσαμικός, Χανιά, Παναιγιάλειος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθος, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακός.

Από τα ματς Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα και Αχαρναϊκός-Τρίκαλα θα προκύψουν οι δύο που θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια (για να γίνουν 16 και οι εκπρόσωποι της Football League) με τους άλλους δύο να μένουν εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: