ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Έθαψαν ζωντανή γυναίκα – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ένα πρωτοφανές γκραν γκινιόλ που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως από νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, που αποκαλύπτουν ότι η 49χρονη καρκινοπαθής θάφτηκε ζωντανή πριν από...
ένα χρόνο, στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας και ότι πράγματι είχαν ακουστεί οι κραυγές της μέσα από τον ταφο.

ΦΩΤΟ από thousandnews.gr

Την αποκάλυψη σοκ έκαναν οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, Καλλιόπη Ζαφειρίου, η οποία φέρεται ότι υπέκυψε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014. Όμως ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει το θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!

Στην αποκαλυπτική γνωμοδότησή του, που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso αναφέρεται χαρακτηριστικά: ”Ο θάνατός της επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό τηςπερί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής”.

Μάλιστα ο ιατροδικαστής εξηγεί ότι η 49χρονη θεωρήθηκε νεκρή εξαιτίας της επίδρασης της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγούσαν: ”Πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, μια σπάνια κατάσταση, που λόγω της επιπόλαιας αναζήτησης των πρώιμων σημείων και της πρόχειρης εργαστηριακής διαπίστωσης του θανάτου, οδήγησε σε εσφαλμένη διάγνωσή του”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα είχαν γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινό τάφο άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει! Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ. Η 49χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς άφησε εκεί, την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό και στις 18:30 το απόγευμα εκείνης της Πέμπτης και πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας. Λίγο αργότερα, συγγενείς της εμφανίζονταν πεπεισμένοι πως την άκουσαν να φωνάζει μέσα από τον τάφο…


Το ΕΚΑΒ διέψευδε τα πάντα: ”Ήταν ήδη νεκρή”!

Εντελώς αντίθετη άποψη είχαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 49χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρούσε αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

“Δεν το πιστεύω” είχε πει η γιατρός λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία.

ΦΩΤΟ από thousandnews.gr

Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη “δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο” είπε χαρακτηριστικά.


seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια: