ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Βόμβα! Ποιος πολιτικός έκανε σεξ με γουρούνι;

Ένα νέο σκάνδαλο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, έκανε την εμφάνισή του στο...
βρετανικό κοινοβούλιο, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, αναφέρεται πως είχε ερωτικές περιπτύξεις.... με ένα γουρούνι.

Συγκεκριμένα ο κ Κάμερον είχε αναγκαστεί να έρθει σε ερωτική επαφή με ένα γουρούνι κατά τη διάρκεια δοκιμασίας για την μύησή του στην αδελφότητα Flam Club, σύμφωνα με το βιβλίο του, λόρδου Ασκροφτ, ο οποίος αποτέλεσε φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών.

Το βιβλίο φέρει τον τίτλο Call me Dave, αποτελεί βιογραφία Ντέιβιντ Κάμερον και περιγράφει διάφορα περιστατικά από τη φοιτητική ζωή του πρωθυπουργού, όπως τη συνεύρεση με το γουρούνι ή τη χρήση ναρκωτικών όπως μαριχουάνας και κοκαΐνης.

Με βάση πληροφορίες των βρετανικών μέσων ο Ασκροφτ αποφάσισε να φέρει στη δημοσιότητα το αναφερόμενο βιβλίο, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, αφού οι χιουμορίστικές αναρτήσεις με τον Βρετανό πρωθυπουργό δεν είχαν τελειωμό.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες ορισμένων αναρτήσεων.





voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: