ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Νικολάου Τσιάτα, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Π.Ε Γρεβενών

Συμπατριώτισσες – Συμπατριώτες
Η ενοποίηση του κεντροαριστερού πόλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Ελληνες σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, οι κεντροαριστεροί πολίτες μας ζητούν να...
προχωρήσουμε μαζί. Τό ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα πού εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας. Είναι ο τρίτος πόλος πού θα επιβάλει συνεργασίες. Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές παντού. 

Στή λειτουργία του πολιτικού συστήματος, στην παραγωγική διαδικασία, στην οικονομία, στο κράτος και στην δημόσια διοίκηση. Ωστε η πατρίδα μας να ανακτήσει την αξιοπιστία και να πετύχει τή βελτίωση των αντιπαραγωγικών υφεσιακών όρων του νέου μνημονίου. Να βάλει ξανά μπροστά την οικονομία και να προσελκύσει επενδύσεις, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης. Αυτές είναι οι ανάγκες της χώρας. 
Τά χρόνια προβλήματα των Γρεβενιωτών παραμένουν ζωντανά. 

Ο τόπος μας δεν είναι φτωχός . Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ζεί σε ένα περιβάλλον ειρηνικό, δημοκρατικό και κοινωνικά δίκαιο.

Ο Νικόλαος Τσιάτας είναι μηχανολόγος μηχανικός τ.ε. Εργάζεται στα Γρεβενά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ανέπτυξε πολιτική, συνδικαλιστική και κοινωνική δραστηριότητα από τα μαθητικά του χρόνια. Είναι πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ(Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης) Δυτικής Μακεδονίας, ως γιός αγωνιστή της αντίστασης.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Νικόλαος Α. Τσιάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: