ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η Γκάφα Του Φωτογράφου Που Κατέστρεψε Τα Πάντα

Ο φωτογράφος γάμου Rodi Kallahan ενώ κάλυπτε και βιντεοσκοπούσε την τελετή από ένα ζευγάρι έγινε αυτό που κανένας δεν θα ήθελε να ήταν στην θέση του.


Ένα από τα ακριβότερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται πλέον στους γάμους είναι τα drones που βιντεοσκοπούν από ψηλά την τελετή κάνοντας γενικά και όμορφα πλάνα. έτσι ο Rodι Είχε αγοράσει ένα drones και το χρησιμοποιούσε στην δουλειά του αλλά ποτέ δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

Το ιπτάμενο drone για κάποιο λόγο έπιασε φωτιά στο αέρα από υπερθέρμανση του μοτέρ και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μία από τις κουρτίνες που είχαν τοποθετηθεί για την διακόσμηση της τελετής . Το αποτέλεσμα ήταν η κουρτίνα να αρπάξει αμέσως φωτιά και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό να γίνει όλη η εκκλησία ντουμάνι από τους καπνούς.



Φυσικά ο κόσμο έντρομος βγήκε έξω αμέσως χωρίς να υπάρξει κάποιο θύμα και κάλεσαν άμεσα την πυροσβεστική, η οποία ανταποκρίθηκε γρήγορα αλλά δύστυχος η εκκλησία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Rodi μετά το περιστατικό του καλείτε να αποζημιώσει το κόστος της ανοικοδόμησης της εκκλησίας, Την ηθική βλάβη του ζευγαριού αλλά και την εταιρία ηχητικής κάλυψης που είχε τοποθετήσει ειδικό φωτισμό και ηχεία για το γλέντι.

Το γενικό κόστος αποζημιώσεων ανέρχεται στις 900.000 Ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Rodi δεν θα ξανά ασχοληθεί με την φωτογραφία

scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: