ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Αρουραίος μπήκε σε θερμοκοιτίδα και δάγκωσε νεογέννητο!

Toν χειρότερο εφιάλτη τους πρέπει να έζησαν οι γονείς του νεογέννητου μωρού όταν έμαθαν ότι το παιδάκι τους δαγκώθηκε από αρουραίο που...
μπήκε μέσα στη θερμοκοιτίδα του μαιευτηρίου!

Το ανατριχιαστικό περιστατικό έρχεται από νοσοκομείο της Μπελίζ, (ανεξάρτητη χώρα στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής) και κάνει το γύρο του διαδικτύου.Oι νοσοκόμες άκουσαν το μωρό να ουρλιάζει και αντίκρυσαν τον αρουραίο. Προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από τη θερμοκοιτίδα, ενώ μία από αυτές απαθανατίζεται να τον πιάνει από την ουρά και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, να τον σκοτώνει χτυπώντας τον με μία σκούπα.Το υλικό δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι 7 News Belize.

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στο κανάλι ότι το τρωκτικό μπορεί να εισέβαλε στο νοσοκομείο μέσω των αεραγωγών του κλιματιστικού συστήματος. Ο υπουργός υγείας της χώρας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες υγιεινής του νοσοκομείου, αρνούμενος ωστόσο ότι ο ίδιος φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελλείψεις στο ίδρυμα.Δεν έχειγίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του μωρού, αλλά τα μέσα μεταδίδουν ότι το τρωκτικό είχε προλάβει να το δαγκώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: