ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τα τελικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι είναι υποψήφιοι και πού

Σε Λάρισα και Ηράκλειο υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής στις μεγάλες περιφέρειες της Αθήνας... Φλαμπουράτης και Τσακαλώτος

Τα τελικά ψηφοδέλτια με τα οποία κατέρχεται στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος σε Λάρισα και Ηράκλειο.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος είναι ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ακολουθούμενος από τους μέχρι πρότινος υπουργούς Θεανώ Φωτίου, Νίκο Κοτζιά και Τασία Χριστοδουλοπούλου. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας περιλαμβάνεται ακόμα η γνωστή ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου (11η), καθώς και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, που στις προηγούμενες εκλογές ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ σε αυτές τις εκλογές καταλαμβάνει τη 12η θέση.

Στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών επικεφαλής είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ακολουθούμενος από τους Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Νίκο Βούτση, Νίκο Φίλη και Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Στη Β' Αθηνών, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, και ακολουθούν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Ξυδάκης.

Στην περιφέρεια Αττικής επικεφαλής είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς, και ακολουθούν οι Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος και Γιώργος Πάντζας.

Στην Α' Θεσσαλονίκης πρώτο όνομα είναι αυτό του Νίκου Παρασκευόπουλου, και έπονται οι Γιάννης Αμανατίδης, Τάσος Κουράκης και Μάρκος Μπόλαρης.

Στη Β' Θεσσαλονίκης επικεφαλής είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, με δεύτερο τον Δημήτρη Μάρδα.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (σε μορφή Excel)
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: