ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο: Στην Πάτρα Και Κερατάς Και Δαρμένος

Ο άντρας υποψιαζόταν από καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα του, όμως δεν φανταζόταν ποτέ τα όσα θα έβλεπε και θα ζούσε πριν από λίγες μέρες.


Απατημένος και δαρμένος είναι από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος έπιασε επ” αυτοφώρω τη γυναίκα του με δυο άντρες. Όλα συνέβησαν τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης στο ύψος των Δεμενίκων όταν ο σύζυγος της γυναίκας, που τον βοηθά και στην επιχείρησή που έχει, την έπιασε σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο άντρες μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το περίεργο είναι ότι μόλις λίγες μέρες πριν είχαν την επέτειο του γάμου τους η οποία και έγινε σε γνωστό κέντρο με πολλούς καλεσμένους και σε πολύ ωραίο κλίμα, μάλιστα υπήρχε και φωτογράφος γάμου για να καταγράφει την εκδήλωση.
Φυσικά κανείς δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε μετά από λίγες ημέρες μιας και όλα έδειχνα τόσο τέλεια μεταξύ τους στην εκδήλωση που 
είχαν κάνει είχαν ακόμα και dj γάμου. Τελικά όμως όλα αυτό τελείωσε λίγο άδοξα.

Ο απατημένος σύζυγος άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τη γυναίκα του, ενώ επιχείρησε να ανοίξει το αυτοκίνητο και να την πιάσει από τα μαλλιά.
Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν ακόμα πιο οδυνηρή γι” αυτόν, καθώς οι δύο εραστές της γυναίκας του βγήκαν από το αμάξι και τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να φύγει σε άθλια κατάσταση από τον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο άντρας υποψιαζόταν από καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα του και είχε προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εντοπισμού στο αυτοκίνητό της.
Η γυναίκα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έφυγε από την επιχείρηση προφασιζόμενη πως πρέπει να πάει στην περιοχή της παραλίας όπου βρίσκεται ένας εκ των προμηθευτών τους για να εφοδιαστεί με προϊόντα για την επόμενη ημέρα.

Στην επιχείρηση, ωστόσο, του προμηθευτή εργάζονται και οι δυο εραστές της, οι οποίοι την οδήγησαν στην περιοχή του Γλαύκου όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο με τον απατημένο σύζυγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: