ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς έγινε είδηση ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι στο νοσοκομείο;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα δεν ήταν στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο καθιερωμένο ραντεβού του στον Real FM.

Ο δημοσιογράφος, όπως ανέφερε...

πριν κλείσει την εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής του εκπομπής στο Star channel μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Αυτή η «υπερβολή» του Γιώργου Τράγκα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. Αναφερόμενος στις αυξημένες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές υποχρεώσεις του Νίκου Χατζηνικολάου, είπε: «Τον πήραν με αμπουλάνς τις πρώτες πρωινές ώρες, ειδικό αμερικάνικο ασθενοφόρο, διότι έκανε περίπου 42 ώρες τηλεόραση, 26 ώρες ραδιόφωνο, 42 ώρες συντονισμό στις εφημερίδες, είχε να δει και κάποιους έξω, να πάει σε κάποια γεύματα -μου είπαν ότι κοιμόταν με την μπριζόλα στο στόμα- γι' αυτό δεν θα κάνει σήμερα εκπομπή».

Από εκείνη την ώρα το διαδίκτυο πήρε «φωτιά» και οι φήμες οργίασαν. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν πήγε στο νοσοκομείο, αλλά ξεκουράστηκε από τη χθεσινή τηλεοπτική του εκπομπή στο Star, γι' αυτό και δεν έκανε τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

O ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στο Τwitter:
«Ούτε υπερκόπωση έπαθα, ούτε στο νοσοκομείο πήγα. Παρακαλούνται οι... συνάδελφοι που με εμφανίζουν ως ερείπιο να τιθασεύσουν τη φαντασία τους!».



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: