ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Πασίγνωστη πολιτικός και μέλος της κυβέρνησης είναι γνωστή ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ!

Το θέμα ξαναέφερε στην επιφάνεια η Ραχήλ Μακρή με tweet της πριν απο λίγα λεπτά

Πρώτη φορά η Σταυρούλα Ξουλίδου απασχόλησε τις Αρχές στις 20 Νοεμβρίου του 1997. Σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εις βάρος της, είχε επισκεφτεί ένα ινστιτούτο αισθητικής, απ’ όπου έκλεψε από το πορτοφόλι μιας άλλης πελάτισσας τις κάρτες ανάληψης χρημάτων, πάνω στις οποίες υπήρχαν οι κωδικοί ΡΙΝ. Πήγε σε ΑΤΜ και έκανε αναλήψεις ύψους 50.000 δραχμών και 500.000 δραχμών, πετώντας έπειτα τις κάρτες στα σκουπίδια! Το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου του 1998, πάλι στο ίδιο ινστιτούτο, «βούτηξε» από γυναικεία τσάντα ένα δερμάτινο πορτοφόλι που περιείχε 31.000 δραχμές, αστυνομική ταυτότητα και άλλα έγγραφα.

Περίπου 15 ημέρες αργότερα άρχισαν έρευνες οι αστυνομικοί, τους οποίους ενημέρωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου αισθητικής για τις κλοπές που είχαν γίνει από «άγνωστο». Το σχετικό διαβιβαστικό της Ασφάλειας αναφέρει: «Ως ύποπτη θεωρήθηκε η Σταυρούλα Ξουλίδου, επειδή ήταν παρούσα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις».

Σε συνεργασία με τον διευθυντή του ινστιτούτου οι αστυνομικοί κατάφεραν να την πιάσουν επ’ αυτοφώρω. Μια γυναίκα αστυνομικός προσποιήθηκε την πελάτισσα έχοντας μαζί της 20.000 δραχμές σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οταν απομακρύνθηκε, η Σταυρούλα Ξουλίδου πήρε από την τσάντα της το πορτοφόλι και προσπάθησε να φύγει. 


Ομως στην έξοδο την περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πάνω της τα κλοπιμαία και της πέρασαν χειροπέδες. Κατά την εξέτασή της η ίδια ισχυρίστηκε ότι πάσχει από κλεπτομανία και ομολόγησε και άλλες κλοπές που είχε διαπράξει μέσα στο ινστιτούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: