ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Βουτάει το βαμβάκι σε κόκκινο κρασί και το τρίβει στο πρόσωπό της! Ο λόγος; Θα σας Εντυπωσιάσει!

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι το κρασί – τόσο το κόκκινο όσο και το λευκό – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές καταστάσεις


Ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα υλικά – ναι, συστατικά – είναι το κρασί.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκουμε αποτελεσματικές και αποδοτικές…χρήσεις για καθημερινά αντικείμενα οικιακής χρήσης. Ένας από τους πιο ιδανικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε κάτι τόσο οικείο είναι να το χρησιμοποιήσετε με ένα διαφορετικό τρόπο.

Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να το πίνουμε. Είναι αρωματικό, είναι γεμάτο με υγιή αντιοξειδωτικά, και ταιριάζει καλά με διάφορα είδη τροφίμων.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι το κρασί – τόσο το κόκκινο όσο και το λευκό – μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές καταστάσεις.

Παρακάτω, θα αποκαλύψουμε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους για να θέσουμε εναλλακτική χρήση στο κρασί. Από την εξαγωγή των εγγενών ευεργετικών συστατικών του κρασιού σε συνδυασμό με άλλες ουσίες, αυτά είναι μερικά βήματα που μπορούμε όλοι να μάθουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.

Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε ένα λουτρό αντι-γήρανσης
Τα τελευταία χρόνια τα λουτρά με κρασί έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή. Δεν είναι μυστικό ότι το κόκκινο κρασί έχει υπέροχες αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η χρήση του κρασιού σε θεραπείες spa έχει ονομαστεί «vinotherapy.» Από τη δεκαετία του 1990, πολλοί πίστευαν ότι οι ενώσεις που βρίσκονται στα αμπέλια, τα κλαδιά και τους σπόρους, όπως οι πολυφαινόλες, θα μπορούσαν να βοηθήσουν να βελτιωθεί η κυκλοφορία.

Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μια σπιτική μάσκα προσώπου
Τα αντιοξειδωτικά, όπως τα αμινοξέα, που βρίσκονται στο κόκκινο κρασί μπορεί να απαλύνουν αποτελεσματικά και να αλλάξουν την εμφάνιση πολλών παθήσεων του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών από τον ήλιο, ρυτίδες, χαλάρωση κτλ.

Χρησιμοποιήστε το για βαφή υφασμάτων
Φυσικά υφάσματα όπως το βαμβάκι και το λινό θα βάψει πιο εύκολα από τις συνθετικές, όπως πολυεστέρα. Μετά την έκχυση του κρασιού σε ένα stockpot, τοποθετήστε πέρα ​​από την υψηλή θερμότητα και φέρτε σε σημείο βρασμού. Σιγοβράσει και να μειώσει το κρασί από το ένα τρίτο, και απορροφούν το ύφασμα σε έως και 24 ωρών. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις πλήρεις οδηγίες.

Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το γυαλί
Το κρασί έχει δράση παρόμοια με εκείνη του ξυδιού. Ακριβώς όπως μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των λεκέδων, το ξυδάτο λευκό κρασί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό στις γυάλινες επιφάνειες, όπως των παραθύρων.

Χρησιμοποιήστε το για να ρυθμίσετε την τριχοφυία
Η ρεσβερατρόλη, είναι ένα συστατικό που βρέθηκε στο κόκκινο κρασί, και έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της τριχόπτωσης. Πολλοί έχουν ενσωματώσει το κρασί στο καθημερινό λούσιμό τους, εφαρμόζοντας πρώτα σαμπουάν και conditioner, ως συνήθως, πριν δώσουν στα μαλλιά τους ένα τελικό ξέβγαλμα με κόκκινο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: